Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Madame Pogany - bucatarie urbana (o cronica subiectiva)


Madame Pogany

Razvan la 16 Noiembrie 2010, ora 12:36
Domnule Butunoiu,
Ma bucur ca v-a placut menu-ul romanesc de la Madame Pogany, mai ales ca a fost conceput si pregatit 100% de mine in calitate de chef invitat!
O zi placuta,
Razvan Cruceanu
www.fusiontechnique.ro

Necrutator Nationalist la 16 Noiembrie 2010, ora 13:55
eu tot raman la ideia ca la interior restaurantul nu arata bine ...........acel tavan ,nu!!!!
Onica Mirela la 16 Noiembrie 2010, ora 16:38
de obicei cand mananci te uiti in farfurie nu in tavan, daca tu crezi ca era mai bine sa ai un tavan deosebit si o mancare oribila in farfurie .........
Cezar la 18 Noiembrie 2010, ora 15:27
Mirela, nationalistul are dreptate! In evaluarea unui restaurant, la natiunea noastra, pe primul loc este tavanul, pe locul doi podeaua (care trebuie neaparat sa fie de culoare inchisa).
Mai sunt inca cateva criterii si abia pe locul sapte sau opt este si criteriu de apreciere dupa ceea ce ai in farfurie.
Asa ca nu te pune cu natiunea!
Ovidiu la 19 Noiembrie 2010, ora 19:55
n-am fost la Madame Pogany, dupa ce-am citit articolul m-as duce, dar nu inteleg de ce trebuie sa aleg: ori tavan, ori mancare. nu s-ar putea amandoua? ca nu se exclud.
Lucian la 7 Ianuarie 2011, ora 12:12
ce e foarte clar este faptul ca doar persoane din provenite din zone rurale defavorizate comenteza designul unui restaurant, faptul ca au anumite reactii care nu le pot controla dovedesc ca designul este reusit
bravo arhitectului!
foarte reusit revelionul
Alina la 12 Ianuarie 2011, ora 01:44
mie personal imi pare rau ca am ales acest loc pentru o mica aniversare...nici mancarea si nici serviciul nu se ridica nici macar la un nivel mediu...poate designul este oarecum reusit insa restul....va spun sincer dupa ce citisem in Viva si pe cateva bloguri despre el ma asteptam la cu totul altceva.
nu stiu ce si unde obisnuiti sa mancati in acest oras....dar acesta este un local mediocru cu preturi piperate" and very bad service"( asta pt. ca rezervarea telefonica pe care am facut-o a trebuit sa fie in limba engleza...."fara fite?' WOW....
Vlad la 2 Februarie 2011, ora 13:15
faptul ca lucreaza si nemti acolo ti se pare un lucru de fite? sau ca este vorba de un mediu de lucru profesionist, multi-cultural, in care primul criteriu este calitatea autentica ? ... ai fi preferat sa vorbesti cu ei in germana ? :)
Mara la 3 Februarie 2011, ora 19:38
@Vlad: cand ai fost ultima oara... ca nu mai e nici un neamtz p'acolo....
S-a schimbat si echipa si clientela...
Vlad la 4 Februarie 2011, ora 08:38
pe 12 ianuarie nu era schimbata. Da, stiu ce s-a intamplat.... "cu astia defilam"
Peter la 18 Februarie 2011, ora 09:06
echipa care a creat si operat locul s-sa retras integral ... locul apartine acuma integral familiei Patriciu

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Madame Pogany - bucatarie urbana (o cronica subiectiva)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile