Comentarii pe articolul Basescu: Romania a facut tot ce a trebuit in 2010. Comentati aici


Despre cei din mediul privat, nimic?

la 19 Noiembrie 2010, ora 10:29
M-da, se pare ca n viziunea politicienilor cei din mediul privat au huzurit, in tot acest timp de criza. Nuuu, nu sunt ei cei care sustin economia real. Halal raționament!
Chiril? Felician la 19 Noiembrie 2010, ora 14:01
Sunt de parere ca cei din mediul privat a incasat-o mai rau decat bugetarii. Au avut probleme cu cel putin un an inaintea bugetarilor si au fost afectati de TVA ca orice cetatean. Reducerea de salarii ei au avut-o inainte si poate ca a fost mai mare de cu 25 % dar au simtit si efectele reducerii la bugetari.
In schimb pentru ei nu s-au revoltat politicienii si populatia
Moise-Florin Craciunel la 27 Noiembrie 2010, ora 11:02
ei uite cum se rezolva totul ...declari insolventa asa cum am facuto si te sufla stop dobanzi si ani de justitie si cand va fii mai bine o reactivez afacerea care e prob...a ca nu mai dau la stat nici nu am avut facilitati sau cerut mila lor(statului)care mi-a bagat destul mana in buzunar acum mi-a rupt si captusala eu am stiut sa pun ban pe ban si pot spune ca mai traiesc o viata sincer singurul lucru de care i-mi pare rau este cei 23 de angajati si pe langa ei familia lor care cu greu se vor descurca si eram ca o fam.dupa ani buni de colaborare..dar asta e daca continuam cred ca ma chema statul sa ma tunda si la chelie ca de devalizat deja incepusera sa ma devalizeze.....asa ca succes cu imprumuturile....

  Inapoi la articolul Basescu: Romania a facut tot ce a trebuit in 2010. Comentati aici

Setari Cookie-uri