Comentarii pe articolul Reactia Volksbank: Este abuziv ce au facut autoritatile de la Cluj


Bancile (in special VBR) nu vor sa intelega...

Constantin Dima la 20 Noiembrie 2010, ora 21:09
VBR nu vrea sa intelega ca acest "comision de risc" trebuie sa dispara asa cum si "comisionul de rezerva minima obligatorie" a disparut ca atunci cand clientii avand contracte in derulare si-au dat seama ca acest comision este incasat abuziv (acest lucru s-a intamplat inainte de intrarea in vigoare a cunoscutei OUG 500.

Un lucru trebuie sa se intelega odata si pentru totdeuna ca o banca trebuie sa acorde credite conform urmatorului principiu (principu aplicat la nivel global): Robor/Euribor/Libor/rata de referinta a BNR + o marja fixa a bancii din tara respectiva care sa nu depasesca 0.5-1.5%, pentru ca altfel vor aparea probleme cu fostii si viitorii clienti care au contractat credite (omul de buna credinta se va considera inselat, iar cel de rea credinta nu va mai plati oricum).

Toata lumea inclusiv al nostru guvernator Mugur Isarescu specifica ca de acum inainte trebuie sa avem marje de castiguri rezonabile si constante(nu milioane /miliarde de EURO peste noapte), iar aceste castiguri sa fie realizate in timp si cu rabdare.

Se refera ei doar la speculanti sau la intregul mediu de afaceri romanesc (inclusiv bancile romanesti/straine)?

Moala pentru banci: "speranta ca FMI sau alta organizatie internationala, etc sa intervina sa le rezolve problemele nu reprezinta o strategie".

  Inapoi la articolul Reactia Volksbank: Este abuziv ce au facut autoritatile de la Cluj

Setari Cookie-uri