Comentarii pe articolul Ati cumpara un apartament construit inainte de '77? Avantaje si dezavantaje


Cladirile construite dupa revolutie au foaaarte multe vicii ascunse

la 22 Noiembrie 2010, ora 09:58
Da, aceste cladiri construite dupa revolutie nu respecta nicio norma, nicio reteta a materialelor; nu respecta absolut nimic.
Autorizatiile de constructie sunt luate "stim cu totii cum".
Concluzia mea este ca : este de preferat un apartament "comunist" dar sigur, decat unul construit dupa revolutie.
Vasiliu Emilia la 22 Noiembrie 2010, ora 12:08
Sigur ca dezvoltatorii platesc bine pentru reclama, dar cit de solide sunt blocurile lor, se va vedea la primul cutremur (Doamne fereste!). Este insa incalificabila lacomia si prostia proprietarilor care nu stiu pe ce lume sunt, ce resurse au amaratii care vor plati un credit toata viata si cat de scumpi sunt banii azi. Eu cred ca fixeaza preturile dupa discutiile cu vecinii, si nu dupa propria perceptie asupra sumelor, uriase pentru buzunarele stoarse ale romanilor. Se mai adauga si tacerea complice a agentilor imobiliari, care se abtin sa ii sfatuiasca de teama sa nu-i piarda de clienti. Cand ii vor musca de buzunar facturile la intretinere dupa luni de zile de asteptare, poate se vor mai gandi. Unii se refugiaza in inchirieri, fara sa isi dea seama ca in timpul asta pretul proprietatii lor scade, iar chiriile, pe o piata plina, vor scadea si ele. . Pe cine vor ei sa smechereasca prin aceste preturi? Probabil ca este in fibra noastra aceasta supralicitare a interesului personal in orice situatie.

  Inapoi la articolul Ati cumpara un apartament construit inainte de '77? Avantaje si dezavantaje

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile