Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Bucataria neoromaneasca (o cronica subiectiva)


radu anton roman

Marinescu Amalia la 22 Noiembrie 2010, ora 19:14
eu va sugerez , in masura in care timpul va permite si pe principiul ca gatitul relaxeaza sa cumparati cartea lui ANTON ROMAN si sa gatiti adevarata mincare romaneasca :)

bafta!
Mike B Din Canada la 22 Noiembrie 2010, ora 23:11
Auleu!!!
Mincarea din pozele acelea aduce mai mult a mincare de "food court" sau "fast food" nord american decit a ceva altceva.
Nu pot sa fac nici o conexie mentala cu haute gastronomie sau cu "cuisine de terroir" romaneasca!!
Este mincare pentru burlaci, dar burlaci grabiti, care nu au timp sa astepte bucatarul sa gateasca ceva de calitate.
Brrrr......
D Bogdan M la 23 Noiembrie 2010, ora 14:37
@ Mike B Din Canada corect spus! "Preparatele" din acele poze nu au nici o legatura cu bucataria rustica romaneasca...apoi sa servesti mancarea in farfurii patrate (tipic asiatic) mi se pare o mare prostie!

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Bucataria neoromaneasca (o cronica subiectiva)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile