Comentarii pe articolul Profetiile lui R. Tudorache: Pana la sfarsitul lunii, veti auzi de o insolventa mai rasunatoare decat cea a Montero


Urmatoarea este Relad

Morris la 22 Noiembrie 2010, ora 22:42
Din cate stiu personal, Relad e de mult in corzi asa ca ma astept la ei.
Dimofte Catalin la 23 Noiembrie 2010, ora 10:14
Pai Relad si-a cerut deja insolventa de vreo doua saptamani. Or fi altii.
Teodorescu Mihai Eduard la 23 Noiembrie 2010, ora 12:39
Toti au bani blocati si sunt valori imense. Conteaza acum cine ruleaza si incaseaza mai bine banii si cine are spatele asigurat. Nici Tamisa nu o duce bine.
Irsik Werner la 23 Noiembrie 2010, ora 17:13
Montero este in stare de insolventa inainte de-a venit criza si asta datorita managementului defectuos decand domnul Tudorache senior a lasat fraiele firmei in 2005, Montero si Tamisa au acelasi proprietar si nu inseamna nici 1% din piata farma din Romania deci nu criza i-a bagat in faliment. Au fost o firma mare care insa nu a pretuit resursa umana si au pierdut toti oamenii buni cu care au pornit la drum.
Actionarii firmei Relad intentionat si-au falimentat singuri firma si au tras cel mai mare tun din piata farmaceutica, aprox 30 mil euro datorii la producatorii international. Anul trecut au pregatit terenul.
E greu si pentru restul firmelor din piata insa cei din top 5 care au 75% din piata raporteaza profit si merg bine.
Vazdoaga Daniel-Ioan la 23 Noiembrie 2010, ora 23:07
Actionarii firmei Relad au gandit iesirea din piata farma inca din 2008,aveau informatii despre cum v-a evolua piata pharma( in cadere libera) si nu numai(vezi caderea intregii economii mondiale) "baietii" fiind din vechea garda SRI. Au schimbat numele si sediul firmei in 6 luni de 3 ori. Chestia cu insolventa este praf in ochii nostri: cand tu ai relatii cu un producator cu care faci legea in piata de oncologie(Hoffman LaRoche) si acel producator iti cere insolventa mie imi miroase a spalare de bani .

  Inapoi la articolul Profetiile lui R. Tudorache: Pana la sfarsitul lunii, veti auzi de o insolventa mai rasunatoare decat cea a Montero

Setari Cookie-uri