Comentarii pe articolul Irlanda respira, dupa ce a intrat in corzi. Cine urmeaza?


spargerea bulei sau a bubei?

Paliga Sorin la 23 Noiembrie 2010, ora 07:22
Scrieti: „Spargerea bulei speculative de pe piata imobiliara, in 2008, a dus bancile irlandeze aproape de colaps, iar economia a intrat in recesiune.” Este EXACT ce va spuneam si eu inr-unul dintre comentariile trecute, cenzurate. Ies la iveala hotiile din anii trecuti, la ei si la noi. Iata cine a condus si conduce lumea: niste hoti si niste smecheri. Situatia se apropie de un punct cu adevarat critic, punctul revolutiilor, asa a fost si in 1917, asa a fost si in perioada ultimului razboi mondial.
Mare atentie, doamne si domni, avem o raspundere, totusi, pt viitorul copiilor nostri. Eu am trei copii si deja stresul ma doboara.
Morari Sorina la 23 Noiembrie 2010, ora 13:56
Intradevar ,problema de fond este una care are radacini in istorie. Cred ca in in acest moment :al globalizarii ,al extinderii societatii informationale si a celei a cunoasterii ,pe fondul unei avansate tehnologii informationale care,influenteaza si reprezinta forta motrice a economiei ,afacerilor si implicit pentru aceasta inima a capitalului -nivelul PIB-ului , nu mai poate reprezenta o umbrela politica o, Uniune.Personal cred ca, fiecare dintre tari a aplicat intr-o maniera proprie ,a imprumutat din politici financiare aplicate pe piata de capital care,au dat roade in occident ,in SUA, atata timp cat s-au aplicat pe principiile de baza ,rationale ale pietei.Deci,boomul imobiliar care a avut repercursiuni grave si ne-a dezvaluit de fapt '' nivelul de lichiditate'' ,al economiei fiecarei tari e un nou pas pentru reorganizarea si regandirea unui nou tip de economie ,a unui nou tip de societate.Si in legatura cu perioada razboaielor sa ne aducem aminte ca,tot atunci au fost inceputurile unor ,,revolutii'' ,a celei industriale,inovative in multe domenii.

  Inapoi la articolul Irlanda respira, dupa ce a intrat in corzi. Cine urmeaza?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile