Comentarii pe articolul Taxa auto va creste cu pana la 50%, de la 1 ianuarie


da va intrebati dece isi aduce omu masina din afara?

Florin Cezar la 24 Noiembrie 2010, ora 13:12
cand un om opteaza s aisi inlocuiasca mashina, cu siguranta o va inlocuii cu una mai buna si mai putin poluanta decat cea pe care deja o are. O rezolvare ar fi eliminarea complet a taxei d eprima inmatriculare si oferirea de bani lichizi in programul rabla si asta pentur a permite utilizarea lor si pentru masini SH.

consecintele ar fi ca omu isi va vinde rabla si va cumpara una mai buna,nu neaprat noua, pt ca nu toti cei care au masini de 20-30 de ani isi permit una noua, chiar si cu 1000 euro reducere de la rabla. iar cei care ar avea 32 de mii de euro sa plateasca inmatricularea, credeti ca nu siar lua o masina noua? ce ar putea avea acea masina de 3.2 litri de 20 de ani vechime si nu ar putea fi inlocuita d eo masina noua pe care s ao incadram doar in taxa de inmatriculare. voi chiar nu vedeti ca aberati deadreptu?
Stanila Alexandru la 24 Noiembrie 2010, ora 17:03
Aia cu poluarea e scuza de pus la dosar pentru masura respectiva, fiindca orice actiune tre' sa aiba si o motivatie.
Astia ori sunt de pe alta planeta de isi inchipuie ca poate fi cineva atat de idiot incat sa inghita asemenea galuste , ori sunt atat de indolenti incat nu le pasa.
Sunt convins ca si in alte parti se fura, se fac manarii, etc. pentru ca toata lumea asta-i o jungla, iar legile sunt de fatada, dar macar fura cu respect fata de cei de la care furi, si zambeste-le cand le bagi mana in buzunar, ca poate asa ii motivezi sa munceasca si maine pentru tine, si nu sa te injure si sa plece la munca prin alte parti.
Ovidiu Goga la 25 Noiembrie 2010, ora 10:36
de prosti , eu mi-am luat Logan la pret nici jumate cat ala nou si e supe rok numai ca e romaneasca nu se cumpara bine ca trimiteti banii la altii . Cumparati harburi de doi bani !

  Inapoi la articolul Taxa auto va creste cu pana la 50%, de la 1 ianuarie

Setari Cookie-uri