Comentarii pe articolul Taxa auto va creste cu pana la 50%, de la 1 ianuarie


Noua taxa auto

Ciortescu Ion la 24 Noiembrie 2010, ora 13:32
Alta minciuna ? A cata o fii anul acesta ?
- Si asta e la fel ca aia cu cauciucurile de iarna ? Trebuie stimulata vinzarea pe ultima suta de metri a acestui an ca sa poata raporta crestere economica.

- Ni se prezinta o stire foarte proasta, pentru ca apoi s-o indulceasca putin, astfel incat noi sa zicem " hai ca nu a fost chiar atat de rau, pina la urma. Se putea si mai rau ."
- Psihologie ieftina ! Asta e deja fumata, hai ca puteti mai mult de atata, ce dracu...
Gelu Risnoveanu la 24 Noiembrie 2010, ora 19:29
Astia-s timpiti. Timpiti cu acte-n regula! Pai daca e euro 5 de ce sa o taxeze? Nu-s si-asa destul de mari, comparativ cu alte tari mult mai bogate ca noi, taxele astea de prima inmatricucare? Oare cine are interes in marirea acestei taxe? Acu, apropo de cele vechi de 10 ani, dar care polueaza de 10 ori mai putin decit o Dacie la aceiasi vechime. Deci inlocuind o Dacie de 10 ani cu un VW, Audi, BMW etc de 10 ani se reduce de cca 10 ori nivelul de poluare. Au interes de a face iar autoturismele obiecte de lux pt. romani, cum era si inainte de '90? Si revin cu intrebarea: de ce sa taxez un euro 5? Inteleg alea non-euro - da' cine-i timpit sa aduca asa ceva? Dar daca aduc un euro 5 de ce sa ma taxeze? Timpiti si impotenti mentali. Ei ar trebui taxati pt. ca polueaza mediul cu emanatii de timpenie si prostie.

  Inapoi la articolul Taxa auto va creste cu pana la 50%, de la 1 ianuarie

Setari Cookie-uri