Comentarii pe articolul 10 motive pentru a avea o expunere pe aur, in contextul unui portofoliu diversificat


Aceasta moneda poate insemna salvarea Romaniei peste decenii

Moscviciov Andrei la 24 Noiembrie 2010, ora 15:25
Interesant ,actual, dar mai ales curajos articolul ref. la valoarea Aurului, chintesenta a bazei economice.
Ar fi utila abordarea publica a subiectului de catre reprezentantii BNR, astfel incit rezervele in aur ale Romaniei sa ramina proprietatea vesnica a statului roman.
Poate o prevedere constitutionala si pedepse capitale ar garanta tentatia de diminuare a acestei rezerve, singura care dealtfel poate sa situeze Romania in plutonul fruntas.
Ideea de concesionare sau instrainare sub orice forma a rezervei din sol// vezi reclamele pro Rosia Montana// oricita dantela ar avea argumentatiile politice, sunt evident apatriotice.
Ramine sa vedem in viitor ,daca jaful asupra bunurilor acestui popor va atinge si acesta vitala moneda.

Retoric , ne intrebam :'De ce statele cele mai puternice nu si-au diminuat rezervele in aur?"
Facalet Mircea la 27 Noiembrie 2010, ora 13:23
Dreptate ai Andrei! Doamna semnatara a articolului nu face decat sa urmareasca strategia de marketing a "romanului" frank timis (inadins cu minuscule). Chiar nu ne mai intereseaza nimic decat bani, bani, bani... Dupa noi potopul... Ce-o sa-i spuna aceasta femeie copiilor ei dupa ce va fi distrusa Tara Motilor? Pentru voi am facut-o puii mei, sa aveti conturi grase in banci si sa mergeti sa vedeti alte tari, in concedii, nepoluate si virgine, ca noi, din pacate, datorita si mie, Romania a ajuns o buda. Mi-e sila.

  Inapoi la articolul 10 motive pentru a avea o expunere pe aur, in contextul unui portofoliu diversificat

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile