Comentarii pe articolul Cine a creat datoria externa: Bancherii sau milioanele de romani cu credite?


Mais ou sont les neiges d'antan???

Dimofte Catalin la 25 Noiembrie 2010, ora 10:59
Foarte interesanta combinatie de articol si comentarii.
Teza d-lui guvernator -- ca de vina este debitorul pentru faptul ca creditorul i-a dat un imprumut NEGARANTAT -- este ridicola, penibila chiar atunci cand vine din partea specialistului #1. Nu merita comentata.
E ca si cum eu m-as duce acum la podgoria d-lui guvernator si domnia sa mi-ar vinde pe "credit cu buletinul" toata productia.

Discursul d-lui guvernator incepe sa semene suparator de mult cu acelea ale anumitor oameni politici, centrate pe cateva idei -- 1) intotdeauna altii sunt de vina, preferabil victimele; 2) ar fi fost mult mai rau daca nu eram eu, insul salvator; 3) tara asta nu ma merita; 4) eu stiu cel mai bine despre absolut orice, e asa cum spun eu si nu altcumva.

Consecinta acestui tip de discurs se vede in tonul comentariilor. Din cele 14 de mai sus, unul singur aminteste de increderea oarba si chiar agresiva de-altadata in infailabilitatea d-lui guvernator. Pana antzartz, mai ca nu luai un topor (virtual, desigur) in cap daca indrazneai sa te atingi si cu o floare de dl. guvernator si BNR.

Acum, iata unde-am ajuns, sa ne criticam idolul de mai ieri la scena deschisa... Aproape de necrezut cata nerecunostinta.

Probabil ca la fel ar sta lucrurile pentru acei oameni politici in alegeri, ca si pentru dl. guvernator (daca si functia domniei sale ar fi eligibila).
Motiv ultrasuficient ca sa nu se organizeze alegeri :-)
Sirghie Cristinel la 28 Decembrie 2010, ora 06:36
absolut corect!
din pacate ai dreptate si cred ca lucrurile stau chiar mai rau ... hahaha!

  Inapoi la articolul Cine a creat datoria externa: Bancherii sau milioanele de romani cu credite?

Setari Cookie-uri