Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa muncim mai bine pentru a trai mai bine?


Cum adica?

Vitan Laura la 25 Noiembrie 2010, ora 14:19
Acestui presedinte al nu stiu cui, nu-i e deloc rusine? Care ,,fete rujate cu ochii cat cepele? Ce vrea sa zica? De ce ne tot injoseste pe noi femeile? Romanii muncesc bine, dar sunt tratati in tara lor ca persoane de mana a doua. Asta e problema. Nu suntem nici lenesi nici ,,cu ochii cat cepele", nici mincinosi, nici lasi. Dar le permitem unor neoameni sa ne trateze asa. La vot dormim. Si acum trebuie sa inghitim mizeriile acestora! Sa-i fie rusine!
Colesica Mihaela la 25 Noiembrie 2010, ora 15:35
Are dreptate Presedintele. Forta de munca a tarii asteia a consttuit atu in mana politicienilor si guvernantilor pentru atragerea de investitii straine : veniti la noi ca sunt ieftini, calificati si cuminti....de taxare avem noi grija....
Deci, ne-au vandut fara scrupule.
Normal ca acum suntem lenesi i prosti, mincinosi.....tot noi....
Ne-am mai desteptat si ne-am adus aminte ca pentru a munci bine, omul trebuie sa fie cat de cat linistit....sa poata trai decent si sa-i fie respectata munca.
La noi acasa suntem tratati ca niste slugi, bine zis, persoane de mana a doua.
Criza a devenit pretext pentru exacerbarea abuzurilor, nimeni nu se mai ascunde.
Stie Presedintele ce se intampla pe piata muncii? Nu stie.
Deci, de aia are dreptate.....e mirat ca turma nu mai asculta si mai ridica si glasul.....
magariile ies la iveala si "baietii" sunt incoltiti....
Romanul a fost pacalit, umilit....a devenit bataie de joc.....
Ehe, de ce ti-e frica de aia ni scapi!
Umblati la cauze....efectele se vad si se simt!
Armasaru Viorel la 25 Noiembrie 2010, ora 16:17
In cate institutii din romania nu v-ati confruntat cu oameni care ori nu stiu ce au de facut in cazul in care intrebi ceva ori te tot trimit de la un birou la altul? ATUNCI TE INTREBI AIA ISI MERITA BANII ?
Alexandra Stan la 26 Noiembrie 2010, ora 08:42
Sunt deacord cu presedintele, daca a vrut sa zica ceea ce am inteles eu.
Sunt oameni angajati in sistemul se stat care nu-si merita deloc bani, acele "doamne rujate cu ochii cat cepele" sunt cele cu care ne confruntam la toate institutiile publice, primarie, circa financiara etc. care au uitat de mult sa zambeasca, desi ar trebui sa stie sa faca asta in institutiile private cei care lucreaza cu publicul sunt penalizati sau chiar concediati daca nu zambesc sau daca ridica tonul la clienti. Atunci cand mergi in institutiile publice esti tot client, esti omul care le da acelor persoane salariul, Si ce primim... daca nu le convine cu cat sunt platite sa stea acasa sau sa-si caute de lucru la privat, acolo unde chiar muncesti pentru bani primiti, unde nu-ti permiti sa comentezi la client.

La asta se referea Basescu, la oameni care ar putea sa fie foarte simplu inlocuiti de calculatoare. De ce sa stau la coada pt a plati o taxa??? Cand o pot plati prin internet, dar nu toti avem internet, ok, atunci cei care nu au sa mearga la banca, sunt mai multe banci decat institutii de stat, si se mai descongestioneaza si aglomeratia pe care o gasim acolo, si care face atata rau, iar cei din banca stiu sa se poarte frumos.

Restructurari ar trebui sa se faca in aceste institutii administrative, nu in sanatate sau in educatie (adica medici sau profesori, pt ca si aici sunt destul de multe departamente administrative)

Asa ar trebui ca atunci cand prestam un serviciu, fie in sistem public fie privat ar trebui sa ne gandim daca din munca noastra se obtine profit, daca suntem utili prin ceea ce facem, Asta a vrut sa spuna Basescu.

Dar noi ne plangem ca de ce nu avem salarii mari, iar atunci cand primim salariu in functie de realizari nu ne place ca tre sa muncim prea mult pt un venit bun.

Sotul meu lucra in Romaero ca frezor, dar in 4 din cele 8 ore pt care era platit statea la barfa cu colegii, sau juca carti, table, fotbal, etc. Eu lucram la privat iar in cele 8 ore, reuseam sa fac munca a 3 oameni. Care este oare concluzia????

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa muncim mai bine pentru a trai mai bine?

Setari Cookie-uri