Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa muncim mai bine pentru a trai mai bine?


si cum noua ne place munca

Buzatu Monica la 25 Noiembrie 2010, ora 14:31
cum .....sa munceasca mai mult????!!!!sa nu mai stea eii la cafeluta si la tigara?Sa isi faca treaba pentru care sunt platiti ?sa nu mai dea cu flit cetatenilor care stau ca prostii la ghisee si asteapta sa ii bage cineva in seama si cand o face au parte de un sictir total din partea personalului??
Traim intr- o tara in care lenea e la loc de frunte si din pacate suntem rasplatiti conform.Degeaba sunt oameni care muncesc pe branci caci nu se vad din cauza celor care nu fac nimic si iau o groaza de bani.e normal sa ne suparam, eu muncesc 8 ore /zi la privat la tot atat cat un functionar public dar diferenta e ca eu MUNCESC .Zilele trecute am fost la admn.finaciara sa cer niste documente si am stat cateva minute in fata unui ghiseu asteptan sa ma bage si pe mine cineava in seama iar in acest timp doamnele aveau o groaza de treaba....radeau se felicitau pentru reusite si .....sictir prostilor care asteptau la coada.
Deci dragilor e normal sa vi se ceara sa MUNCITI , nu sa asteptati sa pice.
O zi buna va doresc

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa muncim mai bine pentru a trai mai bine?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile