Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa muncim mai bine pentru a trai mai bine?


gargara

la 25 Noiembrie 2010, ora 19:01
''Fiti responsabili'- nu pot sa cred ca am ajuns sa citesc asa indemn si de la cine, tocmai de la Presedinte ,care a furat alegerile in scopul personal iar acum da directive ca cea de sus.
Prea de tot ,isi bate joc fara pic de regret.
Imi pare rau ,mi-a fost simpatic dar nu credeam ca nu tine cu tara,cu semenii lui , nu ne mai reprezinta de mult .
Eu inteleg ca a reusit sa invinga dusmanul etern PSD, -Nastase , dar nu asta trebuie sa fie mandatul sau permanent ,el are datoria sa faca bine tarii si romanilor dar nu se simte nimic,decat pilde si acuze.
Si-a pierdut tot farmecul este cosiliat prost ,posibil sa aiba si probleme de sanatate ii urez sa fie sanatos sa redevina cel din 2004,m-as bucura sa-l vad jubiland sa n-aibe probleme , implicit tara ar fi fericita daca el e bine.
As vrea sa-l rog ca pentru binele nostru si al tarii , sa se impace cu toti adica:Nastase ,Vadim, Antonescu sunt sigur ca se poate.Daca s-ar organiza o masa rotunda numai cu cei 4 si s-ar pune in discutie ce trebuie facut pentru scoaterea Romaniei din criza ,cred ca s-ar ajunge la o concluzie optima care va deveni doctrina viitoare , dupa care se vor face alegeri anticipate,fara suparare.
Socol Marian la 26 Noiembrie 2010, ora 12:24
Perfect de acord! Ar exista si o solutie: eu invit toti cei interesati sa iasa in strada si sa nu plece de acolo pana cand toti capii partidelor nu se intalnesc la o masa si ies "la balcon" cu un program comun prin care sa salveze tara. La o asemenea greva, pasnica bineinteles, as iesi si eu din tot sufletul !!
Cu stima
marian socol

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa muncim mai bine pentru a trai mai bine?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile