Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa muncim mai bine pentru a trai mai bine?


gargara

la 25 Noiembrie 2010, ora 19:01
''Fiti responsabili'- nu pot sa cred ca am ajuns sa citesc asa indemn si de la cine, tocmai de la Presedinte ,care a furat alegerile in scopul personal iar acum da directive ca cea de sus.
Prea de tot ,isi bate joc fara pic de regret.
Imi pare rau ,mi-a fost simpatic dar nu credeam ca nu tine cu tara,cu semenii lui , nu ne mai reprezinta de mult .
Eu inteleg ca a reusit sa invinga dusmanul etern PSD, -Nastase , dar nu asta trebuie sa fie mandatul sau permanent ,el are datoria sa faca bine tarii si romanilor dar nu se simte nimic,decat pilde si acuze.
Si-a pierdut tot farmecul este cosiliat prost ,posibil sa aiba si probleme de sanatate ii urez sa fie sanatos sa redevina cel din 2004,m-as bucura sa-l vad jubiland sa n-aibe probleme , implicit tara ar fi fericita daca el e bine.
As vrea sa-l rog ca pentru binele nostru si al tarii , sa se impace cu toti adica:Nastase ,Vadim, Antonescu sunt sigur ca se poate.Daca s-ar organiza o masa rotunda numai cu cei 4 si s-ar pune in discutie ce trebuie facut pentru scoaterea Romaniei din criza ,cred ca s-ar ajunge la o concluzie optima care va deveni doctrina viitoare , dupa care se vor face alegeri anticipate,fara suparare.
Socol Marian la 26 Noiembrie 2010, ora 12:24
Perfect de acord! Ar exista si o solutie: eu invit toti cei interesati sa iasa in strada si sa nu plece de acolo pana cand toti capii partidelor nu se intalnesc la o masa si ies "la balcon" cu un program comun prin care sa salveze tara. La o asemenea greva, pasnica bineinteles, as iesi si eu din tot sufletul !!
Cu stima
marian socol

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa muncim mai bine pentru a trai mai bine?

Setari Cookie-uri