Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa muncim mai bine pentru a trai mai bine?


Trezirea! dom presedinte! Este prea simplu.......

Galofteanu Adrian la 26 Noiembrie 2010, ora 01:04
Se pare ca dom presedinte se desteapta. Beleaua este ca e deabia la faza in care incepe sa faca faca ochi. (sau cel putin asa lasa sa se inteleaga, ca la cat de cutra este...........)
E atat de simplu sa faci ordine in tara.......
1. Puneti la treaba oamenii din institutiile statului si mai ales dati afara incompetentii si rau voitorii - lasati ratiunile de ordin politic deoparte.(Un ex. La primaria de la mine din sat s-au dat azi ajutoarele sociale. Zi de sarbatoare, nimeni nu mai munceste, crasmele sunt pline. Am auzit doi vorbind intre ei: "Am fost intr-o zi si am crapat niste lemne pentru scoala si mi-a trecut 3 zile..........") si noi ne plangem ca alocatiile pentru ajutoare sociale sunt mari. Taiati-le de tot si da-ti numai acolo unde este realmente nevoie, nu le mai folositi pe post de vehicul electoral!
2. Stimulati investitiile! Canalizati banii pe criterii de nevoi reale, folositi banii europeni cum trebuie si controlati sistemul de spagi.
3. etc, etc
Dutescu Gheorghe la 27 Noiembrie 2010, ora 07:01
A inceput sa se treyeasca TARA !

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa muncim mai bine pentru a trai mai bine?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile