Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa muncim mai bine pentru a trai mai bine?


DA ASA E !!!

Mihailescu Vlad Eugen la 26 Noiembrie 2010, ora 10:03
Are dreptate!!!! E evident!!!! Daca muncesti bine si mult traiesti mai bine!! Doar o singura problema ??? CAND mai ai timp sa traiesti !!!

Spre exemplu...eu am propria mea afacere de 6 ani si pot spune ca in perioada actuala (din 2008 incepand ) am o viata foarte grea...nu am timp de familie, de copii, de nimic altceva in afara de o nesfarsita zbatere pentru a face rost de bani. Si nici aia nu sunt multi (dau la stat mai mult de jumatate de cat muncesc )...am multe luni cand scot cu greu salariul mediu pe economie...ce sa faci nu am pilele necesare. Pot spune ca inainte de 2008 o duceam mult mai si munceam mult mai putin. Si ca mine mai cunosc multi..unii au plecat deja, doar ca eu nus unt de acord cumentalitatea asta.....decat sa plece cateva milioane din tara asta nu mai bine pleaca 20 de oameni (stim noi care) care nu fac nimic sa amelioreze situatia, desi au o pozitie in stat care le permite sa ia masuri???

Exista o masura simple ce trebuie luata pentru toti somerii..."Sprijina draga Statule IMM-urile, alea mici , ca sa poata tot omul sa isi castige singur traiul....poate unii au succes si angajeaza si pe altii ca tu clar nu esti in stare sa ajuti pe nimeni."

Onoare, Curaj, Sinceritate, Corectituine, Solidaritate......la altii ca la noi au fost scoase din dictionar cuvintele astea..

" Sa traiti bine!!! ......in alta viata! "

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa muncim mai bine pentru a trai mai bine?

Setari Cookie-uri