Comentarii pe articolul Statul s-a decis ce face cu actiunile Romtelecom: Le vinde companiei OTE sau le scoate pe bursa


vindeti tot!!!

Dumitrache Daniela la 26 Noiembrie 2010, ora 12:23
Asta e scopul lor: sa vanda tot pachetul de actiuni si sa nu mai aiba controlul asupra telecomunicatiilor care practic e cea mai importanta ramura din stat. La randul lor grecii de la OTE vand partea lor la nemti si asa se duce toata Europa de rapa si iese castigatoare Merkel.
la 26 Noiembrie 2010, ora 12:49
Romtelecom este intr-o situatie f.f. grea d.p.v. investitii: statul nu are bani de investit, concurenta este acerba, nu mai are nici un monopol (cu care era mare in trecut). Telecomunicatiile speciale ale statului nu apartin de Romtelecom, asa ca e mai bine sa ia niste bani pe chirii si redevente decat sa ramana de caruta cu 0 lei 0 bani...De ce ar ajunge Europa de rapa ?? cum ar ajunge ?? Toate firmele mari sunt de mult transnationale, nu germane sau grecesti (vezi OTE) sau turcesti... sau raminem la sloganul "nu vindem Tara strainilor"??? Of
Gica Calugaru la 26 Noiembrie 2010, ora 13:11
probabil le va vinde catre OTE la pret f. mic, (si cu comision mare) nu cred ca doreste sa le vanda la bursa, cum ar fi normal. oricum le tine degeaba, trebuia sa le vanda macar de anul trecut, cand Romtelecom se bucura de o imagine buna in randul clientilor.
Octavian Danciu la 27 Noiembrie 2010, ora 02:38
Pai o sa vanda tot ce mai au de vandut,de 20 de ani tot au vandut si in curand vor vinde si tara bucata cu bucata(o vor scoate la licitatie si o vor cumpara nemti si altii),Romania v-a disparea si cine stie ce se v-a intampla cu noi,acum suntem slugile Europei si in curand vom fi sclavi, dar asa suntem noi ca in loc sa iesim in strada si sa mergem peste ei si sa-i dam jos de la putere plecam capul in jos si ne bucuram daca avem ce manca a doua zi.Numai noi poporul mai putem salva Romania ca cei de la putere sunt toti corupti si ling in fun... pe marile puteri europene.Trebuie sa iesim in strada oameni buni si cand zic sa iesim nu inseamna sa facem greva, inseamna sa ne unim toti si sa facem dreptate, sa propunem si sa votam noi legile(la toti cei care au furat de la stat sa li se confiste toate averile si sa ajunga la puscarie,asta ar fi prima lege care as dao eu unu si cred ca multi altii si sa vedeti cum am face bani sa scoatem romania din criza,sa se construiasca multe firme de stat care sa produca in primul rand alimente sa nu mai cumparam de la real, kaufland etc. sa umplem buzunarele unui patron, sa fie supermarket-uri de stat ca sa ramana banii in tara si sa fie folositi pentru ce trebuie), sunt multe de facut si daca vrem sa nu ajungem sclavi si sa avem si noi o tara trebuie sa iesim si sa mergem peste ei.Avem nevoie de un lider de un PATRIOT
Epure Dan-Dumitru la 27 Noiembrie 2010, ora 10:52
In conditii de criza totul este posibil , dar pentru supravietuirea unei companii cu renume se poate apela si la astfel de solutii. Din punctul meu de vedere , grecii nu vor lua nimic , deoarece oricum au controlulu companiei , iar statul roman nu va avea de ales.

  Inapoi la articolul Statul s-a decis ce face cu actiunile Romtelecom: Le vinde companiei OTE sau le scoate pe bursa

Setari Cookie-uri