Comentarii pe articolul Statul s-a decis ce face cu actiunile Romtelecom: Le vinde companiei OTE sau le scoate pe bursa


il vrem la bursa!

Rusu Valentina la 26 Noiembrie 2010, ora 16:13
A naibii intentii inteligente mai au astia din Statul Roman! Vindeti muntele de aur, vindeti sistemul de telecomunicatii, incepeti sa vindeti spitalele, sa vindeti drumurile, si de ce nu va vindeti voi creierele? Astea stiti ca nu vi le cumpara nimeni nenorocitilor! Doamne, unde-i Stefan cel Mare cand ai nevoie de el? Nu il invie nimeni p Vlad Tepes? Normal ar fi sa fie listat la bursa si cumparat de noi toti! Nu inteleg ce avantaje am avea sa fie cumparat de companiile straine! Astia nu vor angaja personal, ci vor disponibiliza! Si puterea de cumparare a altor ''someri'' va scadea! Unde naiba erau sefii astia geniali cand se facea economia in scoli?
Marcu la 28 Noiembrie 2010, ora 22:49
Valentina,cand Stefan,Vlad si altii care au fost pentru neam si tara,romanii i-au vandut,astazi daca ar veni altul,romanii ar zice ca e cretin si nu mai stiu cum deoarece avem darul de a ne crede unul mai destept ca altul,partea proasta e ca atunci cand tre sa ne cunoastem si apara interesele,suntem extrem de prosti si gunoaie.
Dan la 28 Noiembrie 2010, ora 23:09
Ce bine ar fi de l-ar clona cineva pe Tepes... Sa-i puna la punct pe toti ahtiatii dupa averi din tara asta.

  Inapoi la articolul Statul s-a decis ce face cu actiunile Romtelecom: Le vinde companiei OTE sau le scoate pe bursa

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile