Comentarii pe articolul Politia va informa ARR cand retine certificatul si placutele de inmatriculare ale unui vehicul


hai sa-i omoram,atat amai ramas pentru conducatorii auto

Virgil la 29 Noiembrie 2010, ora 19:39
La ce ne mai puteam astepta,nimic bun,Anca Boiangiu mai bine ar pune mana la treaba,platim taxe de drum,aceleasi taxe si in acizele combustibilului,dar drumurile lasa de dorit,gropi,zapada necuratata,nerupam masinile si de3magogia din ministarul transporturilor merge inainte cu debitarea unor prostii mai mari decit cladirea lor.Totul a cazut in capul soferilor.Domnilor in U.K.nici macar nu trimiti un timbru si iti vin acasa actele masinii asigurare etc.La noi pina inscrii o masina platesti pe putin 5 taxe,asa au ramas unii cu specialitatea turcului frumos de trait in RO.De asta pleaca tineretul afara unde au nevoie de putina libertate si adevarata democratie.OMORATI TOTI SOFERII ca si asa nu le-a mai ramas nimic.
Zummuz la 30 Noiembrie 2010, ora 15:45
Ai dreptate cu organizarea exemplara din UK. Insa e tara unde se circula cel mai prost din intreaga UE. Ar fi bine sa nu importam toate metehnele.

  Inapoi la articolul Politia va informa ARR cand retine certificatul si placutele de inmatriculare ale unui vehicul

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile