Comentarii pe articolul Cum va arata noul Cod al Muncii. Vezi aici cele mai importante modificari


Codul Muncii

Hanta Florin la 30 Noiembrie 2010, ora 15:13
Dupa cum ne-am obisnuit si aceasta "Lege" este modificata in interesul guvernantilor si parlamentarilor(si a celor cu legaturi directe cu acestia). S-a vazut destul de clar pe cine afecteaza criza si pe cine nu. Domnii guvernanti si parlamentari nu fac reduceri la nimic, numai noi trebuie sa suportam tot. Nu stiu pana cand!
Puscasu Constantin la 2 Decembrie 2010, ora 08:11
guvernantii astia devin mai nesimtiti pe zi ce trece.marea majoritate sunt si patroni,si mai mult ca sigur ca vor schimba codul muncii,orice numai sa ne transforme in sclavi,odata cu noul cod al muncii,nu va mai avea nimeni curaj sa obiecteze ceva care i se pare nedrept,trebuie sa rabzi si sa taci.Numai D-zeu ne mai poate scapa de nenorocitii astia care nu se mai satura de furat si subjugat
Maria Crutescu la 2 Decembrie 2010, ora 09:19
Adevarul este ca oricat de oprimati, inlantuiti si batuti suntem noi romanii, avem o calitate: putem sa ducem si mai mult.
Singura noastra refulare este sa mai injuram un pic, sa mai comentam, eventual scoatem si cateva bancuri tematice dar nu avem curajul sa si facem concret ceva pentru a ne schimba situatia.
Avem capacitatea de a spera ca maine va fi mai bine, ca Dumnezeu se va uita si spre noi si se va face un miracol si se vor schimba de la sine toate aceste neajunsuri. Singurul lucru pe care il facem este sa asteptam ca altcineva sa faca ceva pentru noi, dar si asa daca se gaseste vreun salvator , acesta are un interes, asa ca ar fi bine totusi sa nu il lasam sa faca , poate vine Sfantul Duh cu harul Sau si le rezolva pe toate...
Ploscar Mirela la 2 Decembrie 2010, ora 11:13
Ca si angajator este destul de greu sa gasesti pe altcineva sa angajezi in termen asa de scurt adica 15 zile, mai ales daca nu esti avertizat din timp. Si sa o spunem pe cea dreapta ca nu se prea inghesuie nimeni la munca daca poti sta in somaj sau ajutor social.
Manuela Laszlo la 2 Decembrie 2010, ora 22:01
Tot aud sau citesc urmatoriul comentariu: " la recomandarea Uniunii Europene sau FMI".
Si la aceste recomandai se dau legi pe banda rulanta, negandite sau gandite partial, limitat si in favoarea oricui dar nu a omului, cetateanului de rand.
Incepem din nou sa deliram ca in comunism spunand ca nu cetateanul conteaza, ci binele univesral. maine poimaine iar vorbim de omul nou si alte trasnai din alea. ma bucur ca se dau legi cu picioarele. Pentru marea majoritate asr fi trebuit mai intai rezolvate probleme importante de sustenanta sociala.
cand a zis Uniunea Europeana dati legi fara sa va ganditi la gradul de protectie sociala. ca tot pentru asta ne critica adesea UE. ca nu avem grija de cetatean si nu avem o protectie sociala. Acum aruncam copii pe strada, mamel afara din servici daca stau cu pruncii ca n-au unde sa-i dea, tinerii in Canada, ca unde mama dracului or mai lucra daca oi lucra eu pana in ziua de apoi...si altele. Dar ne-am obisnuit..cu gandul ca suntem invitati sa emigram. lasa ca dupa ce om pleca toti va plati dracu impozite exagerate pentru trepadusii astea care nu se mai satura si nu stiu...nustiu de fapt sa conduca o tara mai bine de un cizmar.

  Inapoi la articolul Cum va arata noul Cod al Muncii. Vezi aici cele mai importante modificari

Setari Cookie-uri