Comentarii pe articolul Isarescu: Bancile au vanzatori de credite care nu stiu sa citeasca un bilant


in banci si in primarii si in finante numai profesionisti

Lazar Razvan la 30 Noiembrie 2010, ora 16:12
Da, adevar graiesti,
In banci este plin de profesionisti. Sa va povestesc ce am patit: Am fost la o banca pentru a-mi face un internet banking si am dat de un profesionsit care mi-a dat userul si parola altcuiva(altui cont). Am ajuns acasa ca tot omul, hai sa testez sa vedem daca merge aplicatia, si ce sa vezi, nu corespundea nici un cont. Sarmanul om care avea contul , avea un depozit ce cateva mii de lei. A 2-a zi merg la banca sa vedem ce sa intamplat. Vb cu profesionistul si imi spune ca nu e nici o problema, sa nu modific nimic din acest cont ca se rezolva. Dupa 2 saptamani verific sa vad daca au blocat accesul la aplicatie, dar nu au facut-o. Acum am sa merg la directorul sucuresalei bancii sa discut cu dansul daca si se pare normal ce se intampla. Sunt sigur ca daca era altcineva nu ezita sa-si faca un transfer din contul sarmanului in contul lui.
Si uite asa ne miram ca suntem unde suntem si locurile de munca sunt ocupate de persoane profesioniste care habar nu au cu ce se mananca serviciul lor si mai si iau o carca de bani.

  Inapoi la articolul Isarescu: Bancile au vanzatori de credite care nu stiu sa citeasca un bilant

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile