Comentarii pe articolul Isarescu: Bancile au vanzatori de credite care nu stiu sa citeasca un bilant


dl ISARESCU

la 30 Noiembrie 2010, ora 16:43
In urma razboiului multi viteji se arata , Daca BNR acum a obsevat ca bancile nu au specialisti care sa citeasca un bilant sau o balanta este foarte grav , Dupa ce nu a controlat ( timp de 20 de ani ) obligatie cei revenea ca banca nationala si a lasat Bancile de capul lor acum aruca pisica in curtea celor mici . Unde era BNR cad trebuia sa vegheze Romania din punct de vedere bancar. Sau acum BNR asi da seama ca a gresit prea mult in politica monetara si financiara si acum cauta scuze. Nu este cORECT DL Isarescu . BNR INGROAPA ROMANIA in curand daca nu gaseste portita de a scapa din GEARA intereselor marilor bancheri carora le-a facut jocul timp de 20 de ani.
la 1 Decembrie 2010, ora 10:16
Mare descoperire!
In schimb au fost siliti sa plece cei cu experienta din banci, din marile banci comerciale care lucrau cu juridicii dar care puteau, la nivel de agentie, sa analizeze si o persoana fizica care dadea buzna pe creditul de 20.000 E.
Cine e de vina?

  Inapoi la articolul Isarescu: Bancile au vanzatori de credite care nu stiu sa citeasca un bilant

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile