Comentarii pe articolul Isarescu: Bancile au vanzatori de credite care nu stiu sa citeasca un bilant


sanatatea sistemului bancar

Bilicciu Constantin la 30 Noiembrie 2010, ora 18:57
Buna ziua

Tarziu realizati Dle. Guvernator faptul ca a-ti permis acestei corabii, formata din Bancile asa-numite comerciale din Romania, sa duca o politica haotica de personal si de "respect" pentru clientii sai; pentru exemplificare, va pot aduce la cunostinta exemplul meu: in periplul bancar pe care l-am efectuat in urma cu doua luni in vederea gasirii celei mai bune solutii de refinantare a unui credit in CHF (?!), am avut "deosebita placere" sa cunosc cateva personaje, care mai de care mai interesante, care desigur faceau parte din structura de vanzari a Bancilor respective, avand pregatiri care mai de care mai indepartate fata de profilul real al unui Consiler de credite: inginer, jurist, si, daca mai cautam, cu sigurnta mai gaseam si alte meserii. Dar nu asta conteaza, ci, din pacate, conteaza cel mai mult sanatatea sistemului bancar din Romania, care imi este jena sa o zic, este mentinut in viata de aparatele mecanice de ventilatie dintr-o sectie de terapie intensiva.
Dle. Guvernator, in numele acestui popor va rog sa va asumati raspunderea pentru starea in care a ajuns sistemul pe care Domnia Voastra il pastoreste de aproape 20 ani, si totodata, va implor sa lLUATI MASURI impotriva bancherilor care urmaresc, ca prin orice mijloace mai mult sau mai putin ortodoxe, sa puna BIR pe acest popor saracit de vicisitudinile unei economii de piata in care, din pacate, si cer scuze ca ma repet, este dominata de Hoti, Spagari, Afaceristi pe banii contribuabililor, Prostituate cu titlu de VIP.

  Inapoi la articolul Isarescu: Bancile au vanzatori de credite care nu stiu sa citeasca un bilant

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile