Comentarii pe articolul Isarescu: Noi am redus dobanda, bancile ioc


bancile

la 1 Decembrie 2010, ora 10:24
mda,. isarescu are dreptate dar, mereu bancile, pai, numai increderea bancilor conteaza ?, daca BNR a scazut dobanda, oare de ce bancile nu au fost obligate sa faca la fel ?, bancile comerciale pot face ce vor intrun stat ?, pai, nu clientii sunt de vina pentru indatorarea Romaniei, daca bancile a fi fost de buna credinta si ar fi scazut si ele dobanzile dupa BNR, cu rate mai mici, probabil mai multi romani si-ar fi achitat datoriile si asa ar fi ajuns in seifurile bancilor mai multi bani si cu mai putin scandal si mai putini datornici, oare de ce bancile comerciale "CHITCAIE" pe langa ordonanta 50/2010, care aduce si in Romania reglementarile UE privind creditele, "DE PARCA ORDONANTA 50/2010 AR FI MOS CRACIUN" , oare Romania nu este stat UE de mai multi ani ?, oare nu cumva reglementarile UE privind creditele se aplica in toate statele UE ?, oare de ce bancile au "cotit-o" in Romania, aplicand comisoane dupa "CHIPUL SI ASEMANAREA LOR DE JECMANITORI" si nu de institutii de buna credinta, oare nu cumva bancile comerciale au considerat si inca considera ca au gasit in Romania, un teritoriu populat cu "fraieri", un teritoriu similar cu descoperirea Americii si unde pot sa faca ce vor ?, "O CASA FARA STAPANI SI FARA CAINI"?, nu cred, institutiile statului trebuie sa reglementeze si activitatea institutiile bancare nu numai taxele si impozitele populatiei pardon, a fraierilor, si asta trebuie sa ne-o spuna isarescu, asta e...
la 2 Decembrie 2010, ora 17:49
este foarte adevarat, bancile de romania sunt cele mai ,,neortodoxe,, ca sa folosesc un termen mai bland. se plang de ordonanata 50/2010, de faptul ca, aceasta nu trebuie sa se aplice retroactiv. in realitate bancile din romania aplica cele mai mari dobanzi, nu mai vorebesc de fel de fel de comisioane(aberante).
criza s-a accentuat in romania, poporul a saracit mai mult decat trebuia, datorita bancilor din romania, care au fost ,,cocolosite,,
de banca nationala.
cum este posibil, ca, chiar si ,,f.m.i.,, sa se ,,bage,, in treburile interne ale unui stat, mai mult sa ,,tina,, partea bancilor din romania, dar nu vad ce dobanzi aplica acestea si ce dobanzi aplica bancile din u.e.?
ce interes au reprezentantii f.m.i., din romania?
au cumva niste ,,comisioane,,?
eu am contractat 2(doua)imprumuturi, unul de la c.e.c. in val. de 38.000 ron, in ,,mana,, am luat 34.000 ron, trebuie sa dau 120.000 ron inapoi, iar de la bancpost am luat 26.000 ron, dar din 2008, de la o dobanda d.a.e. de 20%, m-am trezit(cu ,,aplicarea,, ordonantei) cu d.a.e. de 30%, apicata pe actul aditional, in care se spune ca, este conform contractului de credit initial. am luat legatura cu un reprezentant al bancii, i-am aratat contractul initial, in care dobanda era de 20%, acesta a dat din umeri si a spus ca, asta e. vam dat doar doua exemple despre cum se comporta bancile din romania. este normal sa plangem bancile?
si la copii si la nepoti si cu oricine voi discuta voi spune sa nu faca niciodata imprumut la bancile din romania.

  Inapoi la articolul Isarescu: Noi am redus dobanda, bancile ioc

Setari Cookie-uri