Comentarii pe articolul Cum arata noua taxa de poluare


Noua taxa

Liviu Stoica la 25 Iunie 2008, ora 06:08
Noua taxa
Hai sa vedem un exemplu de cum ar arata noua taxa pt un autoturism din 2003, de exemplu ... stie cineva?
Carlaont la 25 Iunie 2008, ora 10:35
Buna ziua
Un autoturism 2003 am si eu.... insa cred ca diferenta de prima este destul de mica.
In articole mai vechi, spuneau ca trebuie stabilit nivelul de noxe... de aici rezulta clar faptul ca este nevoie de acel buletin de analiza.....
Oricum sper sa ajunga la un rezultat corect in privinta sumelor restituite..
O zi buna
George Serban la 25 Iunie 2008, ora 11:14
La motor de 1.9 euro 3 din 2003 cica ar veni vreo 800 euro inapoi din 1700 cat am dat eu anul trecut.
Iacsa Nicolae la 26 Iunie 2008, ora 08:18
am si eu un golf 3 din 1997,cat platesc taxa?
Darius Ionete la 26 Iunie 2008, ora 11:45
Am fost ieri la circa financiara ca sa depun cererea de restituire a diferentei. Am fost respins. In primul rand pentru ca nu aveam o cerere tip... De ce? A mea nu era buna? Cred ca stiu sa alcatuiesc o cerere. Apoi nu aveam cantitatea de CO2 inscrisa pe cartea de identitate. De ce nu mi s-a trecut atunci cand am facut RAR-ul? Deci iar trebuie sa ma duc la RAR si iar trebuie sa dau 2 mil si ceva numai pentru acest serviciu... As vrea sa vad la ce valoare vor calcula euro...Pentru ca atunci cand am platit eu cele 60 de milioane de lei, desi euro era la 3 lei, ei mi l-au calculat la 3,5. Asa era legea...Mi s-a spus ca mai intai trebuie sa apara legea in MO, apoi sa ajunga la judet, apoi sa apara modalitatea de calcul...uite-asa o sa treaca inca vreo 2 luni, si inca 45 de zile pana ti se vor da banii inapoi, asta daca esti norocos si ti se aproba cererea... Probabil ca la Craciun vom primi un raspuns concret! SA IESIM IN STRADA FRATILOR!!! CA IN CELELALTE TARI, UNDE TAXA A FOST RESTITUITA IN INTREGIME!!! DAR DOBANZI NU NE DAU??? Dupa ce ca au facut ce au vrut cu banii nostri, care n-au fost putini, ne mai arunca si de colo-colo...NE ARUNCA PRAF IN OCHI???
Sebastian Cora la 26 Iunie 2008, ora 21:09
Nu mai inteleg nimic,adica la euro 4, cu ABS,ESP, etc, care contribuie la siguranta traficului rutier si reducerea poluarii platim mai mult, si daca nu are dotarile specificate platim mai putin. Parca Tariceanu spunea " sa nu transformam Romania in lada de gunoi" da cu sistemul asta exact asta face. Poate imi explica si mie cineva , din cei care au "gandit" care a fost logica, sau poate altcineva.
Am vrut sa-mi cumpar o masina noua, euro 4 , prin programul rabla, dar acum ma mai gandesc, pentru ca daca imi aduc o masina second hand cheltui mult mai putin, nu numai cu taxa. Numai bine.
Mihaela Diaconu la 28 Iunie 2008, ora 12:55
as vrea sa stiu in ce cuantum se va stabili taxa pentru un camion din 2000 euro3 daca poate sa imi raspunda cineva .am inteles ca taxa este mai mica decat anul trecut

  Inapoi la articolul Cum arata noua taxa de poluare

Setari Cookie-uri