Comentarii pe articolul Cum arata noua taxa de poluare


Calculator

Daris la 25 Iunie 2008, ora 06:11
Calculator
Puteati afisa si un calculator al taxei,nu?
T. Bucur la 25 Iunie 2008, ora 11:21
Da! Si eu as aprecia daca ati afisa un calcularor al taxei, functie de toate criteriile.
Murariu Romeo la 25 Iunie 2008, ora 12:21
va favoriza cumpararea masinilor secon hand
Cristina Ioana la 25 Iunie 2008, ora 13:03
Guvernul da cu o mana si ia cu trei.
Burlacu Florin la 25 Iunie 2008, ora 14:16
cautati pe google ,,taxa de inmatriculare 1 iunie 2008,, si veti gasi calculator pt. taxa
Tescaru Alin-Ionut la 25 Iunie 2008, ora 18:16
si calculatorul ...unde este???

Ioan Voica la 26 Iunie 2008, ora 12:30
1. Ce destepti sunt "votatii" astia? Adica sa mearga omul la expert sa dea 5- 10 milioane pe expertiza si iti reduce taxa cu 500 de mii. Si uite-asa veti plati cat vor ei pentru ca orice dovada costa mai mult decat reducerea.
2. Poate imi explica cineva cat de poluant este ABS-ul daca masina fara ABS are reducere suplimentara, deci taxa e mai mica. Rezulta ca daca nu aveti ABS aveti o masina nesigura din punct de vedere al sigurantei rutiere si personale. Adica iar v-am tras in piept bai fraierilor.
3. Promovez oficial campania "desfiintati economistii-politicieni" , care asa cum se vede in loc sa promoveze solutiile tehnice de varf promoveaza calculul taxelor de varf din varful pixului. Ma rog ambele sunt de varf dar conteaza de unde e acesta. Atrag atentia celor interesati ca a mai fost unul care ne-a cocosat cu taxe si acum e la un pas de mititica, (zeghe). Poarta prea nemeritatul nume de Decebal Traian remes. (celelate doua nu se pot scrie ca al treilea pt. ca l-au avut niste inaintasi ilustrii).
Rusine guvernantilor si mai ales specialistilor: domnilor ingineri de autovehicule de ce nu protestati domnilor la tampeniile astora mai ales aca veti si organizatie SIAR. Dormiti sau astea nu sunt de nasul vostru elitist. Diploma voastra nu valoreaza nimic fara un curs pe care il poti urma la ARR chiar daca ai numai Bacalaureatul indiferent de profil. Si voi nu ziceti nimic Si ne mai miram ca zilnic e carnagiu pe sosele. Inginerii sunt someri si la circulatie sunt incadrati numai caschetari corupti si nestiutori pusi pe capatuiala ca si politicienii cei conduc. Si voi taceti. Rusine si presei care nu e a patra putere in stat ci intaiul sclav al imbogatitilor patroni.
Marta Lefter la 26 Iunie 2008, ora 18:47
Si ies niste sume cand am facut calculul de m-am speriat! Se pare ca trebuie sa renunt la masina pe care vream sa mi-o achizitionez!
Razvan Simion la 28 Iunie 2008, ora 21:25
Felicitari pentru mesajul domnului Voica
Are perfecta dreptate.Oricum eu cred ca nu se mai poate face nimic. Este prea impanzit de hoti tot sistemul din Romania
Petru Ioan Pop la 29 Iunie 2008, ora 11:44
Domnilor Guvernanti Eu sunt un simplu cetatean al acestei tari batjocorite de voi , ma intreb pana unde veti merge cu nerusinarea voastra, nu va temeti ,nu va este rusine.Sa va dea Dumnezeu sanatate si bucurie dupa cum faceti si ganditi .
Florin Otvos la 3 Iulie 2008, ora 16:55
Nu sunt in continuare de acord cu aceasta taxa.

  Inapoi la articolul Cum arata noua taxa de poluare

Setari Cookie-uri