Comentarii pe articolul Hrebenciuc Jr.: In Romania este greu sa faci business


Dandy

Alexandru Ionut la 2 Decembrie 2010, ora 10:03
Sincer, pararea mea e ca binecunoscutul lui tatic, un bun si puternic negociator intre cei din clubul puterii avand ca interes personal si permanent castigul de orice natura in detrimentul interesului national, i-a facut respectiva firma copilasului sau iubit, pana mai ieri un dandy modern al Bucurestilor.
E doat o alta abordare a taticului inspre a gasi o portita sa jongleze in continuare, de acasta data, cu bani europeni, avand ca acoperire "inocenta" unui tanar antereprenor care, surprinzator, declara ca e greu sa faci business in Romania, cand tocmai anii trecuti schimba masinile scumpe ca pe ciorapi si platea sume imense in cluburi, in capitala si pe litoral.
Mai mult decat atat, acesta a scris si o carte, in timpul liber avaut intre colindat barurile si cluburile alaturi de pitipoance, somnul de frumuesete dupa noptile pierdute si declaratiile sale, precum si incercarile de evadare regizate, in fata tabloidelor atat de indragite romanilor (unei anumite categorii cu precadere).

  Inapoi la articolul Hrebenciuc Jr.: In Romania este greu sa faci business

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile