Comentarii pe articolul Cum sa alegi brokerul de la Bursa


Cum sa alegi brokerul de la Bursa

Ienasescu Luisa la 3 Decembrie 2010, ora 08:46
Sunt de acord cu aspectele care trebuie sa le intruneasca un broker prezentate de cele doua personaje din articolul d-voastra, cu exceptia unui singur detaliu : varsta. Exista brokeri activi pe piata de capital din Romania de la infiintarea acesteia si , implicit, au si peste 30 ani , fara a avea cunostintele care se subintelege a fi acumulate in acest timp. Chiar daca , intr-adevar, brokeri mai tineri au o aversiune mai mare fata de risc, nu inseamna ca sunt mai putin informati sau au cunostinte mai putine, mai ales ca dezvoltarea pietei de capital din Romania, interesul fata de piata externa si aparitia de instrumente noi de tranzactionare au avut un ritm mai accelerat in ultimii ani. O zi buna!
Horatiu la 3 Decembrie 2010, ora 11:32
Eu (ma simt vizat de comentariul dvs.) nu am generalizat, dar am observat ca aproape toti brokerii tineri care apar pe la tv. isi dau cu parerea (bazandu-se pe analiza tehnica, etc.) despre cat va fi DJIA sau BET-FI intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat (nu ca n-ar face gresala asta si unii mai vechi in bransa...). La asta m-am referit, nu la cunostintele de baza si informatii. Un broker cu experienta mare, trecut prin multe, evita sa faca asta, ghicitul viitorului e un teren alunecos...
Luisa la 3 Decembrie 2010, ora 12:53
Ceea ce vroiam eu sa spun este ca , din punctul meu de vedere, varsta nu trebuie sa fie un criteriu decisiv in gasirea unui broker, poate fi inselator, asta e tot.Iar in ceea ce privesc tipurile de analize cred ca e general valabil si acceptat de catre maj brokerilor urm afirmatie: analiza fundamentala iti spune ce sa cumperi, iar cea tehnica , cand. Si sunt instrumente ale analizei tehnice , intr-adevar, care pot determina ,cu marjele de eroare aferente, momente din viitor unde exista o probabilitate destul de mare sa se intample ceva. Nu trebuie sa te bazezi pe ele ca fiind 100% sigure, sau nu trebuie sa te bazezi doar pe ele, dar nici nu cred ca e o idee f buna sa le ignori considerand ca-ti ghicesc viitorul. Bottom of line, articolul este bun si sper sa fie citit de toti cei care doresc sa investeasca sau au deja statutul asta, ideile sunt pertinente si demne de luat in considerare. Felicitari si succes!

  Inapoi la articolul Cum sa alegi brokerul de la Bursa

Setari Cookie-uri