Comentarii pe articolul Cele mai performante metropole in vreme de criza: Bucurestiul a cazut de pe locul 29 pe 73


Nu a căzut, a revenit unde trebuie

Paliga Sorin la 3 Decembrie 2010, ora 10:21
Titlul nu e corect, nu „a căzut”, ci „a revenit”, poate un pic mai jos decât ar merita, dar, dacă analizăm corect și obiect haosul administrativ, haosul stradal, traficul imbecil, zgomotul (șoferi descreierați care accelerează 10 m pt a pune apoi frână, care claxonează...), proiecte incoerente (blocul turn de lângă Sf. Iosif e doar un exemplu mai mediatizat) etc. ajungem la ceea ce este Bucureștiul de fapt: un oraș administrat și condus nu de cei aleși, de primari, ci de o structură haotică, anonimă și informă.
Ca atare, locul este pe deplin „meritat”, sub Sofia. Numai Skopje arată mai urât decât bucureștii.
la 3 Decembrie 2010, ora 19:01
Bucurestiul a cazut incepand din anii optzeci cand un sinistru s-a napustit asupra lui si l-a mutilat transformandu-l intr-o cetate din beton;ne-a pricopsit cu centrul civic, ne-a dat Casa Poporului, ne-a luat aerul, ne-a luat vegetatia, ne-a luat libertatea. Dupa revolutie au tabarat toate natiile pamantului si ne-au cotropit cu "zgarie-nori", cu hipermarketuri, cu un trafic dezordonat, un trafic fara nici un fel de reguli,ne-am imbecilizat si ne-am integrat in aceasta nebunie de oras: rahat de caine, masini parcate de-a valma, trotuare transformate in spatii comerciale. Nu este adevarat ca Bucurestiul a revenit la locul pe care il merita ci a cazut datorita neghiobiei celor aflati la carma.

  Inapoi la articolul Cele mai performante metropole in vreme de criza: Bucurestiul a cazut de pe locul 29 pe 73

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile