Comentarii pe articolul Inca un pas spre listarea Fondului Proprietatea


Listare FP

Un Mic Actionar la 6 Decembrie 2010, ora 15:34
Acum se vede clar diferenta intre un administrator privat strain (Fr.Templeton) si cel autohton de stat (condus Ursache, Lulache , etc...) !
Daca statul prin guvernantii nostri din perioada 2005-2008 ar fi selectat un administrator strain inca din 2006-2007, acum fondul era listat si nu mai erau atatea plangeri la CEDO si poate cine stie , ne ajuta sa trecem mai usor si prin criza (vezi cazul Polonia) .
Se pare ca statul prin institutiile sale (Guvern,MFP,ANRP,FP, etc..) au actionat cu buna stiinta, cand au emis acea ordonanta sau lege in 2008 care a permis vanzarea actiunilor FP pe "piata gri" catre speculatorii autohtoni si straini la valori cu mult sub valoarea nominala (un adevarat jaf national ! ) Acesta a fost si scopul pentru care au taraganat listarea FP pe bursa , sa se imbogateasca ei si toti ai lor din institutiile enumerate de pe spinarea proprietarilor deposedati de regimul comunist.
Perioada 2005 - 2009 va ramane in istorie ca o rusine nationala pentru Fondul Proprietatea !

  Inapoi la articolul Inca un pas spre listarea Fondului Proprietatea

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile