Comentarii pe articolul Pensionarii cu minim 740 lei si revolutionarii vor plati contributii de sanatate


"Revolutionarii" au alte legi ?

Bortoi Constantin la 8 Decembrie 2010, ora 21:21
Printre revolutionari sunt multi doar onotifici. Prin lege nedreapta sunt scutiti in continuare de impozit pe venit lunar( un salariu mediu brut x cu coeficient 1,1 = peste 2000 lei). De ce aceste privilegii, si nimeni nu se sesizeaza. Pentru ei sunt alte legi ? Desi nimeni nu este mai presus de lege ( Constitutia). Un amarat de pensionar, deci doar cu pensie mult mai mica si cu cheltuieli pentru a se mai putea tarÓ prin viata, plateste la rand cu toti.Si nu este numai atat ! revolutionarii au mai primit , nu mai putin, si 15 privilegii consistente material. Orice alte comentarii sunt superfluu.
Bortoi Constantin- pensionar din Pitesti
Bedreaga Silviu la 9 Ianuarie 2011, ora 15:26
Foarte multi (majoritatea), sunt revolutionari doar ca au stat prin curtea intreprinderilor in timpul acelor evenimente, fara sa-si riste viata cu nimic.
Asa am facut si eu si alti colegi de ai mei dar nici nu ne-a trecut prin minte sa devenim revolutionari.
Cred ca la toti acesti asa zisi revolutionari care sunt foarte multi, ar trebuii sa li se anuleze certificatele de revolutionari si sa fie multumiti ca nu li se cer banii inaopoi.

  Inapoi la articolul Pensionarii cu minim 740 lei si revolutionarii vor plati contributii de sanatate

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile