Comentarii pe articolul Cele doua variante pentru concediu maternal: 2 ani - plafon de 1.200 lei, 1 an - plafon 3.400 lei


Carul cu boi

Jipa Nicolae la 8 Decembrie 2010, ora 22:19
La carul numit Romania (mai mult la propriu, avand in vedere "viteza" cu care se desfasoara lucrurile in Romania) trag cam 4 milioane de "boi" (salariati). Mai devreme sau mai tarziu, multi dintre ei vor iesi la pensie si vor trebui inlocuiti. Problema guvernelor din Romania este ca nu au gandit niciodata mai departe de 4 ani (mandatul lor la guvernare) si in consecinta au luat cele mai proaste masuri. Una dintre ele e si cea de fata, care sigur va duce la scaderea natalitatii.
Rusine guvernului si celor ce ne conduc, pentru ca aleg cele mai proaste solutii la problemele pe care tot ei le-au creat.
Paraschiva Ignat la 9 Decembrie 2010, ora 09:17
Nu inteleg nemultumirea d-voastra!!!???
Cei care au avut salarii mici, oricum se incadreaza in plafonul de 1200!
Profesorii, care se incadreaza in aceasta categorie,nu cred ca au mai mult, mai ales cei tineri! Deci isi pot lua 2 ani de concediu! Sau merg pe varianta de 1 an, deoarece majoritatea nu stau 2 ani acasa si cer in luna 11 intrerupere si mai iau si 500 pe luna si lucreaza!
Nu toti isi permit ! Noi ne-am crescut copii cu bunicii! Am avut 112 zile de concediu maternal! Si atat! Iar cei cu salarii mari, nici atat nu stateau 2 ani acasa, pentru ca vor cariera!
Deci, cred ca este o falsa problema! Nu am nimic nici cu Boc, nici cu altii! Dar populismul celor de nu este realitatea!
Nu credeti ca avem prea multi asistati sociali, care chiar nu vor sa munceasca, chiar daca au ce face????
Mihai la 9 Decembrie 2010, ora 15:05
@Paraschiva Ignat,

sint de acord cu ceea ce zici.

  Inapoi la articolul Cele doua variante pentru concediu maternal: 2 ani - plafon de 1.200 lei, 1 an - plafon 3.400 lei

Setari Cookie-uri