Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa muncim mai bine pentru a trai mai bine?


O iluzie!!!

Elena Rivnic la 12 Decembrie 2010, ora 21:43
Haideti domnule presedinte, chiar asa? De fapt e vina noastra ca suntem unde suntem ci nu a oamenilor pe care i reprezentati dumneavoastra si care au fost numiti in acele functii sa apere interesele noastre ci nu a anumitor grupuri care isi dezvolta afacerile mai mult sau mai putin dubioase pe teritoriul acestei tari.
De fapt orice roman e constient de acest aspect - in functie de calitatea muncii lui va culege si roadele mai devreme sau mai tarziu - la urma urmei e greu de crezut si de inghitit "gogoasa" asta mai ales ca piata muncii devine din ce in ce mai competitiva iar gradul de pregatire al persoanelor dintr-un anumit domeniu trebuie sa fie din ce in ce mai inalt.
Cred ca romanii au suportat cu demnitate toate palmele primite de la Guvern in acesti ani si e timpul (chiar si acum in al doisprezecelea ceas) sa dovedesca ca pot lua si o decizie inteleapta.
E jenant sa desparta mamele de copiii lor, e jenant sa taie din pensiile peste 750 lei unor oameni care au muncit zeci de ani sa isi asigure aceasta pensie - cum mai poti avea incredere in STAT daca aceasta devine o institutie ce se razgandeste de la o guvernare la alta.
E jenanta declaratia dumneavoastra domnule presedinte, pentru ca nu calitatea muncii e problema in Romania ci calitatea guvernantilor, a sistemului de invatamant care intra din reforma in reforma la fiecare patru ani sau chiar anual.
Ati adus un gust amar tuturor romanilor, iar de sarbatori va doresc......ei bine prefer sa ma abtin !!

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa muncim mai bine pentru a trai mai bine?

Setari Cookie-uri