Comentarii pe articolul Ai o asigurare facultativa? NU trebuie sa mai inchei si una obligatorie


Ai o asigurare facultativa? NU trebuie sa mai inchei si una obligatorie

Cornelia Rusu la 14 Decembrie 2010, ora 16:11
Poate ne spune cineva ce se intampla cu banii dati pe asigurarea obligatorie, in conditiile in care aveam deja o asigurare facultativa pentru locuinta si care acoperea un spectru larg de dezastre si evenimente cu risc.
Lascu Catalin la 14 Decembrie 2010, ora 19:37
Inainte de interventia lui Basescu, trebuia incheiata asigurarea obligatorie numai la expirarea celei facultative. In acel caz, daca se dorea, se facea si facultativa peste cea obligatorie, evident cu restul de clauze optionale, dar si cu restul de bani. In niciun caz nu se platea de doua ori.

Asa mi-a explicat brokerul meu de asigurari acum o luna, cand ma pregateam sa fac aceeasi greseala.
Ionescu Alexandra la 14 Decembrie 2010, ora 21:39
Asa am facut si eu la expirarea asigurarii facultative: am facut-o pe cea obligatorie - pentru cutremur (la ASTRA, si pe cea facultativa, pentru o suma redusa corespunzator - pentru restul pericolelor la ASIROM, unde sunt de 10 ani.
La anul, voi reveni cu toate la vechea companie, ca sa nu ma complic inutil!

Era de bun simt, ca statul va plati norocosului supravietuitor DOAR O SINGURA DATA, asa ca nu avea sens sa ma asigur in doua locuri pentru acelasi risc.
Oancea Emil la 15 Decembrie 2010, ora 20:12
Dar nu era normal ca statul sa vina cu aceste decizii mai devreme,ci nu acum cand multi si-au facut si asigurare obligatorie,pe langa cea facultativa?
Nitu Jeni la 16 Decembrie 2010, ora 09:40
De ce trebuie sa simplificam lucrurile? Guvernantii nostrii nu stiu decat sa le complice (probabil ca sa-si justifice activitatea si salariile nesimtite). Cred ca de aproape 2ani se chinuie sa aprobe aceasta Lege si cand a inceput sa fie aplicabila si multi si-au incheiat deja aceste polite , apare o alta modificare ca sa bulverseze atat pe asigurati cat si pe asiguratori.
Oare nu se poate si la noi ca odata ce Legea a intrat in vigoare sa nu se mai modifice tot timpul?

  Inapoi la articolul Ai o asigurare facultativa? NU trebuie sa mai inchei si una obligatorie

Setari Cookie-uri