Comentarii pe articolul Cum invata romanii sa faca business la cele mai mari scoli de afaceri din lume


Inteligenti?

Irina la 15 Decembrie 2010, ora 14:57
Imi pare rau dar faptul ca Dl. Sandulescu a absolvit facultatea cu nota 10 si a absolvit un curs la Viena cu "excelent" nu fac din el unul "dintre cei mai inteligenti romani". Cunosc o gramada de oameni care au niste realizari profesionale excelente pana la varsta de 30 ani, care au studiat la facultati de prestigiu (London Business School), nu cele mentionate de Dvs. de care nu a auzit nimeni, si care in mod sigur sunt mult mai inteligenti, numai ca nu apar in paginile Dvs. Ca sa nu mai spun ca aveam si eu colegi destul in facultate cu 10 pe linie care invatau toata ziua, in timp ce noi, cei mai "saraci cu duhul" aveam deja un job si incercam sa ne descurcam singuri acumuland experienta fara de care nu te mai angajeaza nimeni astazi. Bineinteles, noi nu aveam 10 pe linie dar am obtinut joburi mai bune datorita experientei acumulate.

In afara de asta, atat timp cat MBA-ul nu este obtinut prin bursa de catre cei mentioneti in articol, nu-i face atat de inteligenti ci doar oameni cu bani care si-au permis sa si-l plateasca.

  Inapoi la articolul Cum invata romanii sa faca business la cele mai mari scoli de afaceri din lume

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile