Comentarii pe articolul Cele mai mari salarii platite la Fondul Proprietatea


Cei mai merituosi ...manageri .... ai Romaniei ??

Mares Stefan la 22 Decembrie 2010, ora 09:18
Ar fi cred foarte interesat si plin de invatamante ...pentru marele public si firmele de HR ... care este CV-ul acestor mangeri minune ale Fondului Proprietatea , ca sa aflam si noi cam ce au facut in ultimii 20 de ani si de ce si cum au reusit sa fie propulsate in fotoliile si pe statele de plata ale institutiilor respective. Pentru ca ...sunt institutii, nu societati comerciale, nu regii autonome si nici macar societati de valori mobiliare, dar ... pe de asupra toate ...sunt ale statului ....adic de fapt ...au sustras cu buna stiinta ... venituri ale statului, ale bugerului de stat, sustragand chiar si controlului Curtii de Conturi si al guvernului institutiile ...diriguite. Iar ...daca se va cerceta cine sunt, din ce grup fac parte, cu usurinta se va putea constata ca ... ei ... reprezinta ... exponentii MAFIEI ROMANESTI care a pus mana pe AVUTIA NATIONALA a Romaniei dupa 1995 (Vacarou et.comp. ultima viczorie a lor fiind numirea lui Vacaroiu in fruntea Curtii de Conturi!.)
Dci pot dormi linistit. Radu Vasile a adormit tot poporul zicand ca s-a furat tot ce era, a fost de furat, dar ... dumnealui doar canta cei ordonau altii! Ca ulterior sa fie luat ...linistit ... si ce a amai ramas. Caimacul ?
Octavian Danciu la 22 Decembrie 2010, ora 12:58
Statu isi bate joc de noi si prin treaba asta cu dezvaluirile marilor hoti ai Romaniei!De ce nu se confisca averile acestor hoti(ca toata averea ce o au e furata de la stat)?de ce nu se schimba legile pentru acesti oameni?de ce se judeca ani de zile si pana la urma scapa fara sa plateasca nimic,scapa cu banii in buzunar!
Sunt banii nostri,noi am muncit pentru ei!
Cu ce ne incalzeste pe noi ca stim ca au furat si au fost dati afara?o sa vina altii si o sa fure!
IESITI OAMENI IN STRADA!
NE VREM BANII INAPOI DE LA CEI CARE AU FURAT!
NU MAI REZISTAM!
Flortescu Vasile la 22 Decembrie 2010, ora 19:29
Aveti perfecta dreptate ,domnilor.Subscriu propunerilor dumneavoastra,Din pacate in aceasta tara...O lume de mari hoti....
la 24 Decembrie 2010, ora 16:19
Castigurile realizate de doamna Daniela Lulache in anul 2009 insumate dau o cifra impresionanta:3.560.300 lei.Un salariat cu un venit lunar de 5.000 lei(circa trei salarii medii lunare)are nevoie de 59.3 ani de zile pentru a ajunge la acest castig total. NO COMENT!
Kardos Carol la 29 Decembrie 2010, ora 19:38
Imaginati-va ce castiguri ar fi realizat,distinsa doamna D.Lulache,intr-un an fara criza si masuri de austeritate ?!,comparati-l cu castigurile dumneavostra reusite prin munca cinstita si corecta si veti intelege ca tinta politicii Guvernului si a
Presedintiei este DUREREA...veti intelege mai bine de ce statul nostru nu are bani si pentru dumneavoastra (cei care va cistgati existenta prin munca onesta)...veti intelege mai bine cui ii este adresata celebra urare a presedintelui:SA TRAITI BINE !
Oricat de mare ar fi DUREREA,rezistenta noastra nu va fi invinsa niciodata !
Concluzia:REZISTAM !

  Inapoi la articolul Cele mai mari salarii platite la Fondul Proprietatea

Setari Cookie-uri