Comentarii pe articolul Video - Cum arata primul avion supersonic romanesc


Avion Supersonic Romanesc

Traian la 22 Decembrie 2010, ora 19:57
Bravo ARCA !
Sunt foarte incantat de acest proiect al celor de la ARCA si abia astept sa-i vad finalitatea. Cred ca toti ne-am dorit sa fim mandri ca cineva din Romania este capabil sa realizeze un avion supersonic productie proprie. Poate fi o oportunitate pentru MApN implicarea, sustinerea si dezvoltarea unui astfel de program si poate, cine stie scapam de MiG-urile blestemate sau imbatranitele F-16. Eu va urez mult succes si sunt convins ca nu o sa opriti doar la E-111, poate un F in viitor !!!
Dimofte Catalin la 23 Decembrie 2010, ora 17:30
Frumoase poze, frumoasa animatie, frumoase culori -- cerul albastru, apa albastra, parca suntem in Avatar, te indeamna la visare...
Altminteri, pentru oricine e macar absolvent de liceu si are macar un dram de cultura tehnica, chestiunea e complet neserioasa.
Cristian Talmacel la 26 Decembrie 2010, ora 20:06
nu prea cunosc tehnica de motoare sau altceva de dizainul sau aerodinamica avionului dar este usor de apreciat si ma bucur ca pleaca de la noi si ca incercam sa schimbam si noi ceva pt. binele nostru si o afirmatie ca putem mai mult
Tudoran Constantin la 27 Decembrie 2010, ora 16:17
Dupa cum zicea cineva odata - Orice lucru imposibil, devine posibil cand apare cineva care... nu stia ca e imposibil - si-l face!
Petrescu Necolae la 17 Martie 2011, ora 21:09
Felicitariinitiatorilor acestui proiect. Doresc din tot sufletul meu de aviator sa reuseasca. Va rog, trimiteti-mi o modalitate de contact direct. Vreau sa popularizez realizarile si proiectul dv. si ,poate, vom fi mai multi sustinatori !
Va doresc succes !
Cu mult respect pentrutot ceea ce faceti !
Ceausu Gheorghe la 18 Martie 2011, ora 15:16
Felicitari ARCA! Aveti grija sa nu ajunga proiectul pe mana lui Radu Berceanu (alias Bergovici); sa nu-l vanda Israelului ca si pe IAR 99-109.
Gheorghe Tamas la 18 Martie 2011, ora 23:15
Ca pilot de incercare a celor doua avioane de lupta ,IAR-93 si IAR-99 felicit din toata inima colectivul de creatori ai proiectului IAR-111.
Observatie: Fuselajul anterior al avionului pe care l-ati proiectat se aseamana destul de mult cu un proiect al unui milionar, care are viziunea de a efectua zboruru cosmice cu turisti.
Dar din suflet va doresc realizarea visului vostru!
Succes

  Inapoi la articolul Video - Cum arata primul avion supersonic romanesc

Setari Cookie-uri