Comentarii pe articolul Taxa auto, majorata cu 50%. Afla cat vor plati proprietarii de masini


smecherie

Tanciu Andrei Sebastian la 24 Decembrie 2010, ora 11:01
sunteti inapti fratilor ... inca mai vreti sa le cresteti PIB'ul Bulgariei ... nu ma mira ca nu merge nimic in Romanica asta ... a ajuns sa ne dicteze FMI'ul ce sa facem ... cum sa conducem ... SA TRAITI BINE ca NOI BASESCULE , UDREO , BOC, BERCEANULE , VIDEANULE, BLAGA ... si TOATA CLOACA PORTOCALIE ... Sarbatori Fericite Romanilor!
Daniel Tuca la 29 Decembrie 2010, ora 05:10
Si BG e in UE.....cum naiba acolo nu mai dicteaza UE ?!?
Chiril? Felician la 30 Decembrie 2010, ora 15:41
Da de Borbely Laszlo ti-e greu sa scrii?
De ce nu ti se pare normal sa platesti daca daca vrei sa iti iei o fumegatoare?Sa stii ca si in Germania daca insisti sa tii o rabla poluanta te arde statul la buzunare.

Sunt prosti "portocalii" si fac o gramada de porcarii dar m-am saturat sa aud ca sunt de vina pentru tot ce misca in tara asta. Cum dracu sa mearga ceva in "romanica" daca toti ne vaitam toata ziua si in loc sa facem ceva (chiar si o demonstratie de rasturnare a guvernului) ne plangem toata ziua. Chiar crezi ca singura cauza a nenorocirilor din tara e guvernul si culoarea portocalie?
Da' de locuitorii ei plangaciosi nu ai nimic de zis?
Vor pleca portocalii si in locul lor va veni o ceata de alta culoare. Atunci iar nu o sa te mai miri ca nu merge nimic dar vei avea o alta lista de vinovati pentru toate grozaviile lumii. Bineinteles ca nici atunci nu vei considera ca poporul din care faci parte are vreun rol in perpetuarea rahatului.
Inchei cu o veste trista: toate culorile fura cand pot.

  Inapoi la articolul Taxa auto, majorata cu 50%. Afla cat vor plati proprietarii de masini

Setari Cookie-uri