Comentarii pe articolul Anul 2010 pentru Dinu Patriciu in 60 de secunde


proprietati imobiliare...

la 29 Decembrie 2010, ora 11:17
Dle Patriciu,sincer va compatimesc din toata inima...La ce va ajuta sa strangeti atatea bogatii pe acest pamant si in aceasta viata???Sunteti NEMURITOR???Nu va ganditi ca va trebuie doar 3 m3 de pamant unde ne vom duce cu totii indiferent daca suntem bogati sau saraci...Lui D_zeu nu-i plac AVARII si nici cei care strang bogatii pe pamant,pt ca nu le iau cu ei in mormant...Nu v-ati gandit ca ar fi cazul sa mai dati si celor nevoiasi cate ceva din averea ce o strangeti? Ati incheiat vreun pact cu DIAVOLUL si v-a convins sa-i dati lui tot ce adunati???Vp-ati spovedit vreodata la vreun preot adevarat???si daca da,ce v-a recomantdat??? Eu va recomand sa apelati la un consult medical pt ca dupa mine care nu sunt medfic, sunteti f. bolnav intrucat suferiti de boala incurabila "MEGALOMANIE" Si Ceausescu a avut aceasta boala si a sfarsit impuscat...Daca se poate asi dori sa-mi si raspundeti sau eventual sa dati o replica pe micul ecran...David G.
Padureanu Gheorghe la 30 Decembrie 2010, ora 17:13
Două afaceri păguboase: Mic.ro contra marile hipermarketuri și media scrisă (Adevărul) contra media electronică. Ăsta este cel mai tare om de afaceri român.

  Inapoi la articolul Anul 2010 pentru Dinu Patriciu in 60 de secunde

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile