Comentarii pe articolul Legea pentru aprobarea OUG 50 a fost promulgata


ord 50/2010

Nakida la 29 Decembrie 2010, ora 14:51
Aplicarea ord 50/2010, numai pt noii clienti este ca si cum in cazul in care s-ar mari pensiile de maine, aceasta s-ar aplica doar noilor pensionari nu si celor aflati deja in pensie (pensiilor aflate in derulare). Faptul ca ord 50 se aplica si la creditele in derulare, nu inseamna retroactivitate. Ar fi fost retroactivitate daca s-ar fi aplicat facilitatile si pentru perioada de la inc. contractului si pina in prezent. Ori acest lucru nu se intampla. CCR a invalidat ord. 50. Intai o valideaza si apoi o invalideaza. CURAT MURDAR !
Nicolae Alexandra la 30 Decembrie 2010, ora 00:11
Draga Nakida, tu ai spus ceva logic insa daca te gandesti putin mai profund ar insemna ca daca s-ar da legea pentru modificarea contractelor in derulare ar insemna ca acestea pot fi la fel de usor modificate si in sensul adaugarii de taxe si comisioane nu numai sa fie scoase acestea; statul nu poate interveni intre doua parti care au incheiat contracte civile de bunavoie; clientii au dreptul la refinantare, sa se mute de la o banca la alta oricand; e bine ca s-a scos comisionul de rambursare anticipata, insa ma gandesc ca acesta nu poate fi scos obligatoriu la contractele in derulare; cine are posibilitatea sa refinantare sa o faca acum pana nu anuleaza astea decizia de scoatere a com. de ramb. anticipata.
Alexandra

  Inapoi la articolul Legea pentru aprobarea OUG 50 a fost promulgata

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile