Comentarii pe articolul Economia in 2011: Afla cum o vad analistii


CRESTERE ECONOMICA PE CE BAZA?

Afteni Gabriel la 30 Decembrie 2010, ora 09:05
Crestere economica de 1-2%?, de unde? Din taxa exorbitanta de prima inmatriculare? Din amenzi? Din taxe vamale? Mai avem putin,si vom produce doar ulei si paine. Toata lumea este ''UNIC IMPORTATOR''...,nimeni nu produce! Referitor la cresterea economica,preconizata pentru 2011,cred ca se bazeaza pe reducerea cheltuielilor bugetare ,adica, pe romaneste: ''pe dat oameni afara''.
Sau poate s-au deschis vreo trei fabrici ,de vreo 300 de ,milioane de euro bucata. Sau poate s-a pus in aplicare vre-un program care are nevoie de 10.000 de muncitori, si nu stiu eu...De sute de ani...,avem aceeasi soarta,o soarta care se cheama :ROMANIA.
Iosif Ivanka la 31 Decembrie 2010, ora 21:59
Trăim într-o țară ruptă din Paradis ca niște proști majoritari din cauza lipsei oricărei legi de selecție socială a valorilor.Să fie o boală ?LA MULȚI ANI !
Iordache Florentin la 2 Ianuarie 2011, ora 16:57
Bine zis. Niste mincinosi!
Irimia Ionel la 17 Ianuarie 2011, ora 14:10
cresterea economica devine o utopie intr-o tara fara nici o perspectiva, in situatia in care nu exista nici o viziune prin care sa se poata reliza acest lucru

  Inapoi la articolul Economia in 2011: Afla cum o vad analistii

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile