Comentarii pe articolul Consilierul prezidential Alexandrina Gatej si-a dat demisia


Cui a folosit aceasta demisie?

Soare Severina la 3 Ianuarie 2011, ora 05:31
majoritatea romanilor cunosc faptul ca CNSAS a devenit incet, dar sigur, un organ mafiot de santajare a persoanelor care stau in calea dezmembrarii si distrugerii Romaniei.
In cazul de fata s-a procedat dupa acelasi tipar ca si cu Mona Musca, Monica Macovei, alte doua persoane de valoare in politica romaneasca.
Posibil ca Alexandra Gatej n-a avut aceasi forta sa reziste presiunilor precum Elena Udrea si ea atacata intr-un stil malefic, si a preferat sa se dea la o partea din calea opresiunii gandacilor rozatori .
Nu ma mira ca exista (in continua consolidare) grupuri interesate de jupuirea Romaniei de tot ce are mai bun, ma mira insa lipsa de unitate a romanilor care nu au capacitatea sa lupte impotriva dezintegrarii economiei romanesti, nu au capacitatea sa-si sustina valorile si nici sa le recunoasca...
Oare sunt romanii atat de orbi sau sunt mai degraba lasi?
Aaa la 3 Ianuarie 2011, ora 12:58
Acum sunt multumiti cei de la Antene si I-Realiatea Tv ,asa e mai bine pt ei ...dar nu pt tara.Atata timp cat aceste televiziuni o sa aiba audienta o sa ajungem o tara de oameni prosti.. imformati.Astia ne mint cu TV mai mult decat o facea Ceausescu.

  Inapoi la articolul Consilierul prezidential Alexandrina Gatej si-a dat demisia

Setari Cookie-uri