Comentarii pe articolul Consilierul prezidential Alexandrina Gatej si-a dat demisia


Cui a folosit aceasta demisie?

Soare Severina la 3 Ianuarie 2011, ora 05:31
majoritatea romanilor cunosc faptul ca CNSAS a devenit incet, dar sigur, un organ mafiot de santajare a persoanelor care stau in calea dezmembrarii si distrugerii Romaniei.
In cazul de fata s-a procedat dupa acelasi tipar ca si cu Mona Musca, Monica Macovei, alte doua persoane de valoare in politica romaneasca.
Posibil ca Alexandra Gatej n-a avut aceasi forta sa reziste presiunilor precum Elena Udrea si ea atacata intr-un stil malefic, si a preferat sa se dea la o partea din calea opresiunii gandacilor rozatori .
Nu ma mira ca exista (in continua consolidare) grupuri interesate de jupuirea Romaniei de tot ce are mai bun, ma mira insa lipsa de unitate a romanilor care nu au capacitatea sa lupte impotriva dezintegrarii economiei romanesti, nu au capacitatea sa-si sustina valorile si nici sa le recunoasca...
Oare sunt romanii atat de orbi sau sunt mai degraba lasi?
Aaa la 3 Ianuarie 2011, ora 12:58
Acum sunt multumiti cei de la Antene si I-Realiatea Tv ,asa e mai bine pt ei ...dar nu pt tara.Atata timp cat aceste televiziuni o sa aiba audienta o sa ajungem o tara de oameni prosti.. imformati.Astia ne mint cu TV mai mult decat o facea Ceausescu.

  Inapoi la articolul Consilierul prezidential Alexandrina Gatej si-a dat demisia

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile