Comentarii pe articolul Gregorys 2.0 sau cum vede noua conducere drumul spre profit


Bravo Gregory's

Rottmann Rolf la 26 Iunie 2008, ora 10:05
Bravo Gregory's
Ca un calator notoriu cu trenul - vreau sa felicit Gregory's din Gara de Nord.
Este singura locatie in incinta Garii de Nord, care ofera si unui pasager din Vestul Europei - siguranta - calitatea - si curatenia cunoscuta si indragita - bravo si multumesc - sunteti o echipa "tare" - astea vazute si traite de doua ori in luna mai si pe 11 iunie a.c.
Multumesc echipei pentru primirea prietenoasa, pentru calitatea sandwich-urilor si a diferitelor cafele consumate. Calatorind de unul singur, multuesc si securitatii bagajelor lasate la masa, cand trebuia sa ........ies din local ptr scurt timp.bravo. Sunteti pe drumul bun!!! Dipl.Ing.Arch. R.W.Rottmann Germania.....r.rottmann@hotmail.com
Cora Stolz la 26 Iunie 2008, ora 12:35
Multumim foarte mult! Intr-adevar avem o echipa buna in magazinul din Gara de Nord. La fel vor fi si in celelalte in curind! Va fi mult mai bine ptr. clientii nostri in viitor!! Calitate, Curatenie, Respect sint cele trei prioritati ale noastre!
Best Regards,
CS



Cristian la 26 Iunie 2008, ora 17:15
Si Gregory's-ul din piata Unirii este foarte bun. Ma refer la servire, calitatea produselor. Eu de acolo mananc cand am timp
Bravo lor
Andrei Crsitescu la 5 Ianuarie 2009, ora 23:01
Gregory's Gara de Nord este de nota maxima.Personalul este foarte amabil,servirea lafel,cafeaua de asemenea.Bravo Gregory's!!!

  Inapoi la articolul Gregorys 2.0 sau cum vede noua conducere drumul spre profit

Setari Cookie-uri