Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Mai scad preturile locuintelor in 2011?


Mai scad preturile locuintelor in 2011 ?

Chiracu Dana la 4 Ianuarie 2011, ora 18:57
Cu siguranta, chiar daca nu exista criza economica mondiala, piata imobiliara ar fi intrat intr-un blocaj. Preturile au fost umflate, mult prea umflate fata de realitate.
Preturile locuintelor vor mai scadea cu 10-15%. Chiar si la apartamentele noi, care sunt supraevaluate. Proprietarii apartamentelor vechi oferite spre vanzare sunt inca departe de lumea reala...ei refuza realitatea...1000 euro/mp. intr-un bloc vechi, reprezinta dezideratul oricarui proprietar...Acestia sunt atat de rupti de realitate incat formule de genul "eu nu ma grabesc, nu ma da nimeni afara din casa, daca nu primesc pretul cerut, nu vand"...sunt folosite tot timpul...Pana cand nu vor intelege ca nu mai sunt bani, pe piata, cu sacul...iar cei care mai au bani prefera sa mai astepte sau sa investeasca in alte domenii...chiar sa stea cu chirie, cativa ani buni de acum incolo, la fel ca in alte tari dezvoltate, din Europa.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Mai scad preturile locuintelor in 2011?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile