Comentarii pe articolul Primul discurs al lui Isarescu din 2011: Vezi ce spune despre adoptarea euro


Ce inseamna sa fii pregatit?

Hotea Ioan la 4 Ianuarie 2011, ora 20:27
Nu suntem inca pregatiti pentru ca guvernul nu numai ca lasa pe unul sau altul sa fure, dar le da chiar o mina de ajutor. Cind guvernantii nu vor mai risipi bugetul si avutia statului vom fi pregatiti.

Deci, stimati guvernanti, cind vom fi pregatiti? Cind va hotariti sa va lasati de furat si sa guvernati eficient?
Iancu Nicolae la 5 Ianuarie 2011, ora 10:58
Cu perversitatea care-l caracterizeaza, numai d-l Isarescu stie unde va indrepta aceasta tara ai carei bani ii matraseste cum vrea domnia sa.Cand tara merge prost toti ai sai spun ca merge pe drumul cel bun. Cand merge mai bine sunt de vina basescu & "clica" sa.In tot cazul cei care au adus tara in halul acesta si-au indeplinit misiunea.
Mendelssohn S la 5 Ianuarie 2011, ora 12:41
Nu vom fi pregatiti niciodata. Ne nastem nepregatiti, mergem la scoala nepregatiti, ne angajam nepregatiti, ne casatorim nepregatiti, devenim parinti nepregatiti, murim nepregatiti, plecam de acasa nepregatiti, etc. De ce am adopta euro cand suntem pregatiti? Probabil ca vom adopta euro cu intarziere si tot nepregatiti. Oricum nu cred ca asta ne va avantaja in vreun fel dar se va face, ca moda pro-euro este puternica si sperantele intr-o viata mai buna sunt mari.

  Inapoi la articolul Primul discurs al lui Isarescu din 2011: Vezi ce spune despre adoptarea euro

Setari Cookie-uri