Comentarii pe articolul Top 5 dobanzi la depozitele in lei la inceputul lui 2011


Dobanzi real - negative

Horatiu la 5 Ianuarie 2011, ora 13:57
Ar fi fost mai interesant (si mai elocvent) un top al RANDAMENTELOR NETE, care difera f. mult de dobanzile afisate (datorita impozitului de 16 %, si comisioanelor - de retragere si nu numai). Bancile "mari" au si comisioane de retragere mari, care, impreuna cu impozitul, scad cu aproape 1,5 puncte procentuale dobanda, astfel ca , de fapt, toate dobanzile sunt real-negative. Probabil ca tot mai multi (dintre cei cu ceva cultura financiara), se vor orienta spre alte forme de plasament (bursa, fonduri de investitii, etc.), ceeace, in definitiv, nu e rau.
D D la 5 Ianuarie 2011, ora 15:42
E un semn de maturitate si inteligenta financiara sa te orientezi catre alte forme de plasament. Tinerea banilor la ciorap sau la banca e penalizata cu pierderi.

Nea Fane la 4 Martie 2011, ora 18:35
cred ca sunteti CORECT informati. cea mai buna dobanda o plateste ALPHA BANK. 6% la 28 zile pt.lei si 3,5% la 28 zile pt. euro. NU SE RETINE IMPOZIT ca la celelalte banci.

  Inapoi la articolul Top 5 dobanzi la depozitele in lei la inceputul lui 2011

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile