Comentarii pe articolul Adio, Schengen! Aderarea a fost amanata


Adio, Schengen!

Lia Chifor la 6 Ianuarie 2011, ora 11:55
Atata timp cat la guvernare se afla persoane incompetente,care nu-si asuma responsabilitatea greselilor,nu au coloana vertebrala,Romania va fi la coada Europei,cum de altfel suntem obisnuiti.De ce nu se ia exemp.Poloniei a Cehiei,tari care au reusit prin reforme si legi (onorabile)sa aiba crestere economica,sa treaca asa zisa criza economica,sa aiba stabilitate,iar populatia sa duca un trai decent.
Popescu Liliana la 6 Ianuarie 2011, ora 12:22
decent. decent. decent.

Un cuvant strain guvernantilor nostru; nu stiu sa il asocieze cu oamenii din aceasta tara. Guvernantii se gandesc numai la ei si la tarile straine cand aud acest cuvant.
la 6 Ianuarie 2011, ora 13:07
Primii care sunt lipsiti total de decenta sunt presedintele si ministrii !! S-au ales prin furt de voturi , au continuat cu furatul fondurilor , au mintit si inselat si in tara si afara !! Care decenta ? Barcagiul isi asuma raspunderea ! Cum , prin ce ? Demisioneaza ? Ei as !!! Capetenia celor 40.000 de hoti nu se indura sa plece !!!
Iuliana Andrei la 6 Ianuarie 2011, ora 13:33
Din pacate, noi nu am realizat mai nimic din 1989 decat schimbari de guverne. Nu am stiut sa fim uniti si sa impingem corabia intr-un singur sens. Grijile au fost indreptate spre propriile interese ale partidelor de la putere si am reusit sa ne intoarcem pe la 1950 cand toti analfabetii ocupau functii importante pentru simplul fapt ca erau comunisti.

Pacat ca ne invartim in sens invers acelor de ceasornic......
Md la 6 Ianuarie 2011, ora 15:34
Ne meritam soarta ! Tara infractorilor, falsilor pensionari si revolutionari, a coruptilor de la mic la mare nu are ce sa caute in Schengen ... Cum ar fi ca Europa sa deschida total granitele pentru tot ce nu reusim noi sa oprim: tigari si cafea de contrabanda, droguri, imigranti ilegali si cine mai stie ce circula prin Tara lui Papura Voda...
Caimac Laurentiu la 6 Ianuarie 2011, ora 20:00
care este tragedia, pana la urma? ce-am pierdut asa de pare aderarea asta o conditie sine qva non a supavietuirii natiei? au gresit ei, acel Apus, cand ne-au luat in caruta UE, acuma era culmea sa persiste. conducatorii iubiti uniti sub steagul rosu decolorat ar trebui sa se bazeze pe resursele pe care le au si sa caute solutii viabile. ar trebui chiar maine sa scada TVA la 20%, sa scada impozitul pe profit la 10 %, cel pe dividende macat la 10%, ca sa atgraga investitori, sa-l mareasca pe cel pe imobile inchiriate la 20%, pe tranzactiile imobiliare la 5%, indiferent de data dobandirii si natura instrainarii, sa mareasca impozitele pe cladiri si sa investeasca banii in reabilitarea celor vechi, sa dea mai multa autonomie fiscala regiunilor si primariilor, sa taxeze la 20% dobanzile, ca sa fie mai rentabil sa circuli banii si sa mareasca pedepsele pentru evaziune fiscala, coruptie, mita, trafic de influenta, sa ramana imunitatea doar le primele 3 persoane in stat, sa contribuie la cumpararea programelor licentiate si a softurilor si nu a calculatoarelor, sa subventioneze costurile proiectelor pentru obtinerea de fonduri europene, sa reduca impozitele la jumatate pt 5 ani firmelor care investesc in economia romaneasca mai mult de 5 milioane de euro, sa faca din mediul economic o China europeana pentru investitorii din Vest, sa duca utilitatile GRATIS zonelor industriale, sa oblige proprietarii de terenuri sa permita trecerea utilitatilor si serviciilor catre investitii (gaz, apa, curent, strazi) incercand sa afecteze cat mai putin terenurile traversate. (de exemplu..eu am facut o zona industriala... cum m-au ajutat o parte dintre vecini? a trebuit sa despagubesc pe cei peste a caror terenuri am dus curentul, gazul, fibra optica, am cumparat terenuri ca sa fac drum de acces din sosea cu banda de preselectie stanga-dreapta. au cerut 30 de euro/mp de teren agricol si 10.000 de euro/stalp de curent, care trecea oricum la sosea, deci pe teren necontruibil. mi-au spus ca le folosesc terenul, desi le-am triplat valoarea terenurilor. stiti ce s-a intamplat la un an dupa aia? toti si-au scos la vanzare terenurile cu pret triplu. si scriau in anunturi... gaz, curent, fibra optica, acces la drum national. nu va plac conducatorii? nici mie. dar va spun un secret usturator. toti suntem o apa si-un pamant.
Catargiu Edgar la 6 Ianuarie 2011, ora 20:45
e normal sa traim numai din speranta
Moga Florin la 6 Ianuarie 2011, ora 23:42
trebuie inteles ca romania e o tara crestina, adica crede in artificii...
le dorim la toti guvernantii, sa o mai lungeasca cu furaciunile, pana cand nu o sa mai aiba de unde suge, sper ca toti romanii sa plece, sa vanda tara asta odata, sa traim linistiti in alta parte, ca tiganii, aia fara patrie. In final batranii mor, noi castigam procese la haga, si carnatii de sus se vor hrani mancandu-se intre ei.
VINDETI ODATA ROMANIA, sa stam si noi lejer in alta parte.

tinerii de peste hotare.
Moga Florin la 6 Ianuarie 2011, ora 23:44
fura tot ! nu-i lasa !
cand nu mai avem nimic de furat, ne furam intre noi !
bafta !
Caimac Laurentiu la 7 Ianuarie 2011, ora 20:05
nu e normal sa traim numai din speranta! trebuie facut un plan "cincinal" de dezvoltare a tarii asteia, trebuie asumat, respectat si conducatorii sanctionati pt nereusite. nu balbe de uite 3%, nu e 3%. se intelege ca daca se sacrifica sa conduca o tara, nu pot sa-si vada de afacerile proprii. vor sa fure? sa ia un comision de 10% din orice lucrare, dar sa se faca. nu m-ar deranja cu nimic daca as auzi maine ca s-a facut licitatie si la un pret la nivel european se vor construi toti km de autostrada pana la finele 2011, dar basescu si echipa au luat 10% din valoarea lucrarii. le-as multumi. dar la noi fura de la cel de la coada lopetii, cel de la volan, incarcatorul cu escavatorul, seful de santier, directorul local, ala judetean, secretarii de ministere, ministrii si neamurile lor si dracu mai stie cine. si atunci sa traiesti din ce speranta? din speranta ca poate fur 2 pixuri din birou cand plec? din speranta ca nu vine seful si mai citesc o stire, mai o barfa pe mess? binele nu vine din speranta. gandirea pozitiva este totul, intr-adevar, daca e urmata de actiune. daca am avea conducatori responsabili care sa isi asume un program, fie el de austeritate, ca de 50 de ani tot de-astea am trait, dar care in 5 ani sa ne scoata din (beep), da. dar nu vedem o succesiune de masuri coerente. eu personal m-as simti prost sa pun un angajat sa lucreze ceva, apoi sa-i spun sa-l arunce la gunoi, dupa care sa-i spun sa-l caute in gunoi, dupa care sa-l pun la alta treaba, ca aia nu e importanta. sau poate au observat ei o ciclicitate economica si la anul vor scoate 3%, vor reintroduce forfetarul, in octombrie revenim, etc. dar avem turism prosper... bulgaria 16 euro, partie 3 km, austria 26 euro partie 10 km, romania 60 euro/noapte, partie 800 m. las, ca vine si ea primavara, si va renaste si speranta de mai bine, odata cu frunza sempervirens cu parfum de blonda, buruienile de pe miile de hectare nelucrate scoase la vanzare cu sute de euro/mp fara nici un argument. oricum, speranta e desarta, iar solutia anterioara este imposibila. la fel de imposibil cum este sa ajungi la guvernare si sa iei puterea. chiar daca ajungi printr-o minune, deja esti botezat, sa nu zic manjit. si nu poti deschide gura. rege strain nu mai putem aduce, ca nu mai e secolul potrivit. singura solutie este sa asteptam sa mai treaca atata timp pana or inchide ochii toti cei care au apucat sa cante vreun cantec patriotic in viata lor. pana atunci, va zic, noapte buna.

  Inapoi la articolul Adio, Schengen! Aderarea a fost amanata

Setari Cookie-uri