Comentarii pe articolul Un sediu futurist intr-o cladire interbelica


interesant

Olaru Constantin la 6 Ianuarie 2011, ora 15:58
interesant dar.. nu stiu in ce conditii au fost facute pozele si de catre cine, dar din majoritatea mesajul transmis este de spatiu ingramadit, inghesuit si claustrant. culorile vii nu reusesc sa estompeze aceasta senzatie din contra o scot in evidenta. ca intotdeauna se putea mai bine. excelsior
Elena la 6 Ianuarie 2011, ora 17:43
OMG! Nu am mai vazut demult ceva mai monstruos caruia sa-i fie atasat titlul de "futurist"! Pacat de terasa (slava Domnului ca nu au pus si acolo mobila), de tablouri si de istoria cladirii! Ingramadeala aia de culori si forme intr-un astfel de spatiu spune foarte mult despre gustul proprietarilor ca banuiesc ca nu i-a fortat un designer sa decoreze spatiul astfel (nici nu cred ca au avut unul) ci "doamna casei" si-a exprimat gusturile in materie de decoratiuni interioare. Oricum, ca Wall-Street mi-ar fi fost rusine sa public astfel de articol cu exceptia cazului in care as fi primit foarte multi bani ca sa-i fac reclama doamnei si firmei cu pricina! Numai in Romania se poate intampla asa ceva. Oricum, God forbid! Sper sa nu inspire pe nimeni altcineva astfel de monstruozitati doar fiindca isi spun "futurism" bla!
Cristi la 7 Ianuarie 2011, ora 17:52
Execrabil! Si spatiul si articolul care in mod clar e scris de proprietarii imobilului!
Cat de infatuat trebuie sa fii sa te lauzi cu cat ai dat pe cladire si cat ai investit in ea?

Bogdan la 8 Ianuarie 2011, ora 11:45
Eu am indraznit sa postez acest comentariu deoarece mi se pare un spatiu foarte dragut amenajat, am sesizat ca scaunele din sala "call center" sunt doar din plastic si presupun ca cei care vor sta pe scaunele acelea vor avea mari dureri de spate, va spun asta din propie experienta.
Daca schimba scaunele cu unele comode cred ca e perfect.
Felicitari familiei Bostina!

  Inapoi la articolul Un sediu futurist intr-o cladire interbelica

Setari Cookie-uri