Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana: Osteria Gioia, by Patrizia, Vova si nevasta (o cronica subiectiva)


Maitre D'

la 8 Ianuarie 2011, ora 21:28
Nu are nici o treaba cu tipul osteria si cu ospitalitatea degajata din Italia si sa nu mai vorbim de ospatari. Sunt 99% sigur ca sunt toti fosti vaporisti, ospatari de volum, fara finete, fara educatie, cu priviri lacome, atitudine superioara si agresiva. Cum te asezi la masa incep sa-ti bage pe gat fel si fel de vinuri(scumpe la ei, banale in Occident). Cat am cinat acolo m-am simtit scanat...pacat de atmosfera ca mancarea a fost interesanta.

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana: Osteria Gioia, by Patrizia, Vova si nevasta (o cronica subiectiva)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile