Comentarii pe articolul Codul Fiscal va fi rescris. Afla ce cred specialistii in fiscalitate


Transparență, simplitate,cu formulări clare, și pentru nespecialiști

Mares Stefan la 11 Ianuarie 2011, ora 11:37
Eu zic că nu specialiști din Germania sau Israel ne lipsesc, ci fiscaliști -români care să fi fost în măsură ca-n ultimii 7 ani în loc de un fel de Codul fiscal pe-nțelesul autorului, mai bine să fi dovedit că poate scrie un compendiu, un studiu comparativ între codurile fiscale din diverse țări. Sau chiar și numai în UE.
Pe de o parte.
Iar pe de altă parte, este deja de notorietate: când nu cunoști o prevedere, un text de lege, de loc sau, mai degrabă, doar în suficientămăsură, dar ai ajuns pe un fotoliu unde această realitate devine de netolerat, atunci inițiez rescrierea, recompunerea, redesenarea legii. Corespunzător inteligenței tale. Și mai este un amănunt de loc negijabil. Oare pe cine ar interesa ? Să se revadă de ce a trebuit să fie modificat Codul fiscal în ulltimii 7 ani , din 2003, de aproximativ 70 de ori ?! Sau republicat, uneori de 2-3 ori pe an ?! Că nici nu mai știi care prevedere din ce an datează!

  Inapoi la articolul Codul Fiscal va fi rescris. Afla ce cred specialistii in fiscalitate

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile